Ποδόσφαιρο

Απόλλων Λάρισας-Άρης (15:00) Με στόχο να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί

Ο Άρης θα φιλοξενηθεί σήμερα (ERT PLAY1, 15:00) στην Λάρισα (Αλκαζάρ) από τον Απόλλωνα για το πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να πάρουν ακόμα ένα τρίποντο που θα είναι και το 9ο συνολικά, να ξεκινήσουν ένα νέο νικηφόρο σερί και να βάλουν ακόμη μια “πινελιά” στο δρόμο για την άνοδο.

Ο Δημήτρης Σπανός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους, Αντώνη Καπνίδη και Κενάν Μπαργκάν (με τους οποίους συζητήθηκε έντονα το μέλλον τους στην ομάδα), αλλά και τον Μπράνισλαβ Νίκιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αντιθέτως, λόγω καρτών, εκτός έμεινε ο Χρήστος Μπούρμπος, που δηλώθηκε στο συγκεκριμένο ματς, να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο προπονητής της ομάδας , Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή (νωρίς χθες το απόγευμα αναχώρησε για τη θεσσαλική πόλη), η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Πλατέλλας, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Μπαργκάν, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Καπνίδης, Ντούνης, Λώττας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button