Ποδόσφαιρο

Απόλαυση! Φοβερος Άρης, τρομερός Καμαρά και πάρτι (4-1) πριν την πρεμιέρα

Μετά από ένα αδρανές πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, ο Άρης άλλαξε πρόσωπο ενάντια στον ΠΑΣ Γιάννινα και έφερε μία εξαιρετικά άνετη νίκη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με χαμηλό ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον Άρη να μην μπορεί να απειλήσει στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού.

Η πρώτη φάση ήρθε στο 22′ όταν ο Μπερτόγλιο έκλεψε, έδωσε για τον Ντιαγέ και εκείνος βρήκε τον Καμαρά σε θέση μέσα-αριστερά στην μεγάλη περιοχή, με τον Γαλλο-Μαυριτανό όμως να μην βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε.

Ακολούθησαν επικίνδυνα σουτ από Ντιαγέ και Λούμορ, με τον Καμαρά να χάνει τετ α τετ στο 38ο λεπτό.

Παρόλα αυτά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αποζημίωσε την ομάδα του και με το παραπάνω. Βρέθηκε πλάγια και έξω από την μεγάλη περιοχή και με ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λοντίγκιν.

Οι κιτρινόμαυροι δεν έριξαν ρυθμό και στο 44′ ο Σάσα βρήκε με σέντρα τον Φαμπιάνο, με τον Βραζιλιάνο να κάνει το 2-0 με τρομερή ανάποδη κεφαλιά.

Τελικά πάντως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 2-1 εξ αιτίας ενός γκολ του Σάλιακα δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο μέρος. Μετά από ένα χαλαρό ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, ο Άρης στο 54′ βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Καμαρά παρέλαβε την εξαιρετική πάσα του Μαντσίνι και με πολύ καλό δικό του γύρισμα βρήκε τον Ματέο ο οποίος μπροστά σε κενή εστία έκανε το 3-1.

Η πίεση συνεχίστηκε με τον Ματέο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 59′ με τον Λοντίγκιν να βγάζει σε κόρνερ σουτ του Ματέο στην κίνηση.

Τελικά ήρθε η ώρα του Ιτούρμπε. Μετά από μία τρομερή πάσα του Σάσα, ο Παραγουανός πέρασε και τον Λοντίγκιν για να κάνει το 4-1!

Ο ΠΑΣ συνέχισε να μην μπορεί να μαρκάρει και μόνο να κλοτσάει. Μάλιστα στο 66 ο Κάργας έκανε εγκληματικό τάκλιν στον Ιτούρμπε το οποίο οδήγησε την αποβολή του.

Από εκείνη την ώρα και μετά ο ρυθμός έπεσε αρκετά. Έγιναν και πολλές αλλαγές από τον Μάντζιο, με το 4-1 να μην αλλάζει ως το τέλος. Καλύτερη στιγμή για τον Άρη στο τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν ένα μακρινό δυνατό σουτ του Χαϊροβιτς που εξουδετέρωσε ο Λοντίγκιν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button