Μπάσκετ

Απο τους Μπουλς στην Team USA (pic)

Οι ιθύνοντες την Team USA για τον προπονητή που θα αναλάβει την Εθνική ΗΠΑ στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κατέληξαν στο πρόσωπο του Τζιμ Μπόιλεν .


Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Team USA θέλει να επαναλάβει την επιτυχία της ξανά επί ασιατικού εδάφους, καθώς μετά το χρυσό στην Κίνα, στην διοργάνωση του 2023 που θα διεξαχθεί σε Ινδονησία, Ιαπωνία και Φιλιππίνες, σκοπεύει να βρεθεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Για να το πετύχει αυτό πρέπει σε αρχική φάση να προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης, μέσα από την διαδικασία των προκριματικών στην περιοχή της Αμερικής (Βόρεια, Κεντρική και Νότια).

Εκεί θα έχει προπονητή τον άλλοτε τεχνικό των Σικάγο Μπουλς την διετία 2018-20, Τζιμ Μπόιλεν. Ο έμπειρος head coach αναλαμβάνει στην θέση του Τζεφ Βαν Γκάντι την Εθνική ΗΠΑ των «παραθύρων» έχοντας στο πλευρό του τους Τάι Έλις και ο Οθέλα Χάρινγκτον. Η Team USA βρίσκεται σε όμιλο με Πουέρτο Ρίκο, Κούβα και Μεξικό από τον οποίο προκρίνονται στην επόμενη φάση οι 3 πρώτοι. Το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Κούβα διεξάγεται στις 28 Νοεμβρίου και μένει να φανεί ποιους παίκτες, εκτός ΝΒΑ, θα καλέσει στην ομάδα ο Μπόιλεν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button