Ερασιτέχνης

Αποχώρησε το μεγαλύτερο ταλέντο του Άρη στο γυναικείο μπάσκετ

Παρελθόν αποτελεί από το γυναικείο μπάσκετ του Άρη η Μαρία Βαντσιούρη που θα συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθλητικό

Μια ηχηρή αποχώρηση σημειώθηκε στο τμήμα μπάσκετ γυναικών του Άρη, με την Μαρία Βαντσιούρη να αποχωρεί από τους κιτρινόμαυρους για να συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθλητικό.

Η Μαρία Βαντσιούρη ήταν η πρωταγωνίστρια της κατάκτησης του τίτλου των κορασίδων στην Θεσσαλονίκη το 2017, όταν και πέτυχε 24 από τους 51(!) πόντους της ομάδας, βάζοντας μάλιστα τους τελευταίους 12 πόντους του Άρη.

Την φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη παίκτρια των νεανίδων του Άρη στην πρώτη της χρονιά ως νεάνιδα ενώ ήταν η πρωταγωνίστρια στην πορεία της ομάδας μέχρι τον τελικό της Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε ρόλο και στην πρώτη ομάδα, με κορυφαία της εμφάνιση τους 18 πόντους ενάντια στην Ολύμπια Λάρισσας όταν και οδήγησε την ομάδα της νίκη, ενώ η 17χρονη αθλήτρια είναι και ενεργό μέλος την εθνικής νεανίδων.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button