Ποδόσφαιρο

Αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Πλατέλλας, εκτός ο Μιλούνοβιτς, ανεβάζει ρυθμούς ο Διαμαντόπουλος

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (03/12, 15:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Ο Λούκα Μιλούνοβιτς (διάταση στο δικέφαλο) δεν συμμετείχε ούτε στο σημερινό πρόγραμμα (έκανε φυσιοθεραπεία) και πριν από την αυριανή προπόνηση (θα γίνει και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο») θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.

Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο (ενοχλήσεις στη μέση), ο οποίος μπορεί να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο αισθάνεται καλύτερα και καθημερινά ανεβάζει ρυθμό.

Τέλος, ο Βαγγέλης Πλατέλλας προς το τέλος της σημερινής προπόνησης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και για προληπτικούς λόγους αποχώρησε. Να θυμίσουμε ότι ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες) στο παιχνίδι με την ομάδα της Κρήτης».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button