Μπάσκετ

Αποχωρεί και ο Ήφαιστος Λήμνου!

Τον… δρόμο του Ρεθύμνου θα ακολουθήσει και ο Ήφαιστος Λήμνου, καθώς αναμένεται να αποχωρήσει και εκείνος από την Basket League!

Το Ρέθυμνο ήταν το πρώτο που άνοιξε την… πόρτα, αφού ο Κωστής Ζομπανάκης αποφάσισε να σταματήσει τη χρηματοδότηση στην ομάδα, η οποία πλέον θα αγωνίζεται -πιθανότατα- στα τοπικά της Κρήτης.

Η επόμενη ομάδα, λοιπόν, που πρόκειται να αφήσει τη μεγάλη κατηγορία είναι ο Ήφαιστος! Ο ιδιοκτήτης της ομάδας από τη Λήμνο, Σπύρος Μπούμπουρας, ήταν στο νησί του βορείου Αιγαίου τις τελευταίες ημέρες, όπου είχε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, αλλά δεν άκουσε αυτά που ήθελε αναφορικά με τη βοήθεια που θα μπορούσε να είχε και έτσι αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα από την Α1.

Από ‘κει και πέρα, τη δεδομένη χρονική στιγμή παραμένει άγνωστο παραμένει το μέλλον του Ηφαίστου και σε ποια κατηγορία (και αν) θα δηλώσει συμμετοχή η ομάδα. Την ερχόμενη εβδομάδα, με την παρουσία του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Παντελή Μπούμπουρα, στο νησί του Αιγαίου, αναμένεται να επισημοποιηθεί η αποχώρηση από την Basket League.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button