Ποδόσφαιρο

Αποφασισμένος να αλλάξει συμπεριφορά ο Μπαργκάν

Ο Κενάν Μπαργκάν φαίνεται να θέλει να αρπάξει από τα “μαλλιά” την ευκαιρία που του έδωσε τεχνικό τιμ και δίοικηση και φαίνεται αποφασισμένος να αλλάξει συμπεριφορά.

Ο 28χρονος εξτρέμ αντιλήφθηκε την λανθασμένη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα και δείχνει αποφασισμένος να αντιστρέψει το κλίμα προς το πρόσωπό του.

Ξέρει ότι πήρε την τελευταία του ευκαιρία και όσοι βρίσκονται στο περίγυρό του, έχουν αντιληφθεί πως δεν θέλει να την σπαταλήσει. Διότι αυτομάτως κάτι τέτοιο θα σημάνει και το τέλος του από τον Άρη.

Μάλιστα, στο ότι παρέμεινε στην ομάδα, καθοριστική συμβολή, σε ρόλο «πυροσβέστη», είχε ο Σίμος Ορφανίδης, στενός συνεργάτης του Θοδωρή Καρυπίδη στην ΠΑΕ. Βοήθησε στο να αντιληφθεί ο παίκτης το πόσο σημαντικό είναι να αλλάξει συμπεριφορά, όπως και να του δοθεί από πλευράς προπονητή, μία τελευταία ευκαιρία.

Πλέον, όλα αυτά είναι παρελθόν και το σημαντικότερο από εδώ και στο εξής, είναι ο ποδοσφαιριστής να αποδείξει με την παρουσία του μέσα στις τέσσερις γραμμές, πως καλώς του δόθηκε αυτή η ευκαιρία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button