Ποδόσφαιρο

Αποφασισμένοι για το διπλό

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα το μεσημέρι (15:00, ΕΡΤ3) τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο σε έναν αγώνα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη θέση του φετινού πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο για τον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ. Τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό επιτελείο είναι αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού άπαντες στο στρατόπεδο των κίτρινων έχουν θέσει ως στόχο τη διατήρηση του αήττητου και την πρωτιά.

Ο ίδιος, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδος μάλιστα έχει πάρει πατριωτικά το θέμα της πρώτης θέσης αλλά και το αήττητο νοοτροπία που προσπαθεί να περάσει και στους ποδοσφαιριστές της ομάδος. Να θυμίσουμε ότι και ο Δημήτρης Σπανός στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής δήλωσε ότι η ομάδα του μεταβαίνει στην Κρήτη για την πρωτιά και το αήττητο. Παρόμοιες δηλώσεις έκαναν εξ’ άλλου τις τελευταίες ημέρες και οι Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Γιώργος Βαλεριάνος και Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Τέλος στη σημερινή αναμέτρηση ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς μεγάλες αλλαγές. Πιθανή φαντάζει η επιστροφή του Μανώλη Τζανακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας στη θέση του Χρήστου Μπούρμπου ενώ σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Χουσεϊν Μουμίν στα αμυντικά χαφ, έχοντας δίπλα του έναν εκ των Ιντζόγλου ή Νίκιτς.

Στην επίθεση ο προπονητής του Άρη αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Πασχάλη Κάσσο, ο οποίος διαθέτει καλή φυσική κατάσταση και βοηθάει και αμυντικά ενώ σταθεροί παραμένουν οι Βαγγέλη Πλατέλλας, Γιάννης Πασάς και Δημήτρης Διαμαντόπουλο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button