Ποδόσφαιρο

Αποφασίζουν για Καπνίδη και Μπαργκάν

Καρυπίδης, Μυροφορίδης και Σπανός αναμένεται σήμερα να πάρουν την τελική απόφαση για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών στον Άρη.

Εχθές πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη κορυφής με το τεχνικό τιμ αλλά και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να συζητάνε για όλα τα θέματα που απασχολούν τους “κιτρινόμαυρους” με κύριο άξονα την ενίσχυση αλλά και ελάφρυνση του ρόστερ με όρο να μην χαλάσει η ηρεμία εντός των “τοιχών” της ομάδας.

Το σίγουρο, όμως, είναι πως θα υπάρξουν αλλαγές στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, καθώς κανείς δεν αποκλείει να υπάρξουν άμεσα, ακόμα και σήμερα, αποδεσμεύσεις. Στο «κάδρο» βρίσκονται τα ονόματα των Κενάν Μπαργκάν και Αντώνη Καπνίδη.

Δύο ποδοσφαιριστές που παρότι είχαν τις ευκαιρίες τους από τον Δημήτρη Σπανό και μάλιστα περισσότερες σε αριθμό από άλλους παίκτες της ομάδας, δεν κατάφεραν να αποδείξουν πως μπορούν να έχουν μία σταθερότητα στην απόδοσή τους, ικανή για να υποχρεώσουν τον 48χρονο προπονητή να τους έχει στα βασικά του πλάνα,σύμφωνα με την εκτίμησή του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως κατά πάσα πιθανότητα, κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας, πρόκειται να ληφθούν οριστικές αποφάσεις για τις περιπτώσεις των δύο.

Άλλωστε, ο αποκλεισμός τους από την 18άδα του αγώνα, με τον Απόλλωνα Πόντου, φανερώνει πως για αγωνιστικούς κυρίως λόγους, αλλά και εξαιτίας ορισμένων παραπτωμάτων, δεν υπολογίζονται από τον Δημήτρη Σπανό.

Το «μπαλάκι» στη συγκεκριμένη περίπτωση, πέφτει στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, που καλείται να προχωρήσει τις συζητήσεις με τους δύο παίκτες, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπάρξει η απαραίτητη ελάφρυνση του ρόστερ, για την οποία έγινε πολύς λόγος το τελευταίο διάστημα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button