Ποδόσφαιρο

Αποστολόπουλος: “Καλός ποδοσφαιριστής και παθιασμένος ο Κόρχουτ”

Ο ποδοσφαιριστής που για χρόνια αγωνιζόταν στην Ουγγαρία, Βασίλης Αποστολόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τον Κόρχουτ:

Τον γνωρίζω γιατί είχε παίξει και στην Πουσκάς που ήμουν και εγώ. Είναι καλός θα βοηθήσει πιστεύω. Είναι και παθιασμένος οπότε έχει αυτό το στοιχείο. Είναι επιθετικός παίκτης.

-Για τα στοιχεία του:

Ο Κόρχουτ θα ακολουθήσει τον παίκτη του μέχρι τελικής πτώσεως. Παίζει επιθετική άμυνα. Ανεβαίνει δεν κάθεται μόνο στα επιθετικά του καθήκοντα. Ήμασταν μαζί στην ίδια ομάδα στην Ουγγαρία. Εγώ ήμουν εκεί από το 2011 μέχρι το 2014. Πιστεύω ότι είναι σε καλή ηλικία. Παίζει και στην εθνική και μετά τον τραυματισμό του μπορεί να επέστρεψε ακόμη καλύτερος.

-Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ουγγαρία:

Η Ουγγαρία έχει εξελιχθεί στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Αυτό το είδαμε και στους αγώνες με Α.Ε.Κ και Π.Α.Ο.Κ. Το επίπεδο εκεί ανεβαίνει σιγά σιγά. Η χώρα έκανε και το μπαμ με την Εθνική στο Euro το 2016.

-Για την ομάδα στην οποία έπαιζε ο Κόρχουτ:

Ναι έπαιζε σε δυνατή ομάδα στην Ουγγαρία που έχει τον δικό της κόσμο. Υπάρχουν και άλλοι Ούγγροι στην Ελλάδα. Η Ουγγαρία έχει ξεφύγει στο επίπεδο του ποδοσφαίρου. Όλες οι ομάδες έχουν πια καινούρια γήπεδα. Δεν πρέπει με τίποτα να υποβαθμίζουμε το Ουγγρικό ποδόσφαιρο. Η Πούσκας έχει κλειστό γήπεδο, κλειστό γυμναστήριο, ενώ ουσιαστικά είναι ένα χωριό. Έχουν μπει χορηγοί και δίνουν μεγάλη σημασία στο ποδόσφαιρο.

-Για Ελληνικό πρωτάθλημα και την πορεία του Άρη:

Παρακολουθώ το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης ξεκίνησε καλά αλλά έκανε μια κοιλιά. Δεν ξέρω που ακριβώς οφείλεται,αλλά πιστεύω ότι θα υπάρχουν διάφοροι παράγοντες. Πιστεύω όμως ότι θα ανακάμψει η ομάδα, ειδικά με τον Παντελίδη για προπονητή.

-Για Παντελίδη:

Τον Παντελίδη τον είχα στον Ατρόμητο. Έχω συνεργαστεί μαζί του όταν ήταν βοηθός του Παράσχου. Νομίζω ότι θα βοηθήσει την ομάδα του Άρη να ανακάμψει. Είναι ένας καλός προπονητής. Τώρα βρίσκεται στο πιο ψηλό σκαλί της καριέρας του.

-Για τα δικά του σχέδια:

Είμαστε σε αναμονή και θα δούμε. Τώρα που άνοιξαν και οι αγορές θα δούμε που θα πάμε και τι θα γίνει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button