Ποδόσφαιρο

Απορρίφθηκαν οι προσφυγές Ξάνθης-Απόλλωνα, γίνονται τα μπαράζ! – SL με 14 ομάδες

Με οριακή πλειοψηφία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να απορρίψει τις προσφυγές Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, κάτι που σημαίνει πως θα διεξαχθούν κανονικά τα μπαράζ ανόδου/υποβιβασμού.

Mε 14 ομάδες θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν η Superleague της σεζόν 2020-21, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε τελικά να απορρίψει τις προσφυγές τόσο της Ξάνθης, όσο και του Απόλλωνα Σμύρνης που επιδίωκαν να μπλοκάρουν τα μπαράζ, όπως βέβαια κι εκείνη που είχαν καταθέσει τα Χανιά. 

Η απόφαση πάρθηκε με οριακή πλειοψηφία 3-2 κι αυτό σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα κληθούν να λύσουν τις διαφορές τους σε διπλούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Αυγούστου για μία θέση στη μεγάλη κατηγορία. 

Θα πρέπει να σημειωθεί μάλιστα ότι Ξάνθη και Απόλλων θα παίξουν με τα περσινά τους ρόστερ, δίχως δηλαδή τα νέα μεταγραφικά τους αποκτήματα, όπως είχε ξεκαθαρίσει στην εκδίκαση ο δικηγόρος της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης.  

Εκείνο που μένει πλέον είναι να πραγματοποιηθεί από την Ομοσπονδία η κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα γίνουν τα δύο παιχνίδια. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button