Ποδόσφαιρο

Αποποιείται των ευθυνών ο Μητσοτάκης για τον Άρη

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε σε συνέλευση στην Θεσσαλονίκη, όπου αναφέρθηκε στην ποινή του Άρη λαμβάνοντας ουδέτερη στάση.

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι εννέα βουλευτές της πόλης, παρουσία του προέδρου της διοικούσας επιτροπής ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσου Σπηλιοπουλου και του υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Σταύρου Καλαφάτη.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από καίρια ζητήματα της πόλης, την κατασκευή του μετρό, το χτίσιμο του νέου Παιδιατρικού νοσοκομείου και την αφαίρεση 6 βαθμών από την ΠΑΕ Άρης, κίνηση που χαρακτηρίστηκε ως άδικη από την πλειοψηφία.

Το ρεπορτάζ του Τάσου Τασιούλα στην Voria.gr αναφέρει:

“Οι βουλευτές σε δηλώσεις τους εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την πορεία των σημαντικών έργων υποδομής της πόλης και την ικανοποίησή τους για την ανταπόκριση του κ. Μητσοτάκη.

Στις on camera δηλώσεις τους δεν έκαναν καμία αναφορά σε τυχόν δυσαρέσκεια τους για την υποεκπροσώπηση της Θεσσαλονίκης στη νέα κυβέρνηση.

Από την πλευρά του ο κ. Γκιουλέκας σύμφωνα με πληροφορίες της πληροφορίες της Voria.gr, έθεσε ακόμη και το ζήτημα με την αφαίρεση βαθμών από τον Άρη στο νέο πρωτάθλημα.

Ο κ. Μητσοτάκης απάντησε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα της ομάδας, καθώς υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου το οποίο ζητούσαν όλοι οι εμπλεκόμενοι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button