Ποδόσφαιρο

Απολύμανση και νέα καρεκλάκια για τον Ιωνικό

Ο Ιωνικός, ακολουθώντας ένα σχέδιο ανακαίνισης, προσέθεσε και αντικατέστησε τις καρέκλες στις εξέδρες του γηπέδου της Νεάπολης, όπως και προχώρησε στην απαραίτητη απολύμανση των χώρων.

Η ενημέρωση για τα καρεκλάκια:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο της Νεάπολης και ήδη έχουν τοποθετηθεί τα καρεκλάκια στις θύρες που απαιτούνταν.

Το επόμενο διάστημα, οι εργασίες θα επεκταθούν σε όλους τους τομείς, με την τοποθέτηση στεγάστρου, τουρνικέ, καμερών ασφαλείας, ενώ θα πραγματοποιηθούν και λοιπές βελτιωτικές εργασίες-παρεμβάσεις, όπου έχει υποδειχτεί, από τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου η ομάδα μας, από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2021/2022, να έχει έτοιμη την φυσική της έδρα και δύναμη της.

Η ανακοίνωση για την απολύμανση:

Η ΠΑΕ Ιωνικός, ακολουθώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο υγείας του ΕΟΔΥ για τη διαχείριση κρουσμάτων, ενημερώνει πως έχει προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

Ήδη έχει πραγματοποιηθεί από ειδικό συνεργείο, δύο φορές απολύμανση σε όλους τους χώρους του γηπέδου της Νεάπολης και σε όλον τον αγωνιστικό εξοπλισμό και ρουχισμό. Παράλληλα, προγραμματίζονται και διενεργούνται ανά γκρουπ, οι προβλεπόμενοι έλεγχοι με τεστ Covid-19, προκειμένου η ομάδα μας να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς με ασφάλεια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button