Ποδόσφαιρο

“Αποκρουστική η διαιτησία με τον ΠΑΟΚ Β’ – Το μεγαλύτερο στιγμιότυπο του Γκαρσία ήταν οι επιθέσεις σε αντιπάλους” (vid)

“Επίθεση” του ιδιοκτήτη της Καβάλας, Άλεξ Χαντιτάτζι σε ΠΑΟΚ και Γκαρσία

Φαίνεται πως δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ της Super League που προκαλεί… παράπονα όσον αφορά τα διαιτητικά σφυρίγματα. Το ίδιο συνέβη και με τον ΠΑΟΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, μιας και ο ιδιοκτήτης της Καβάλας ήταν έξαλλος με την διαιτησία, τονίζοντας πως οι διαιτητές “θα μπορούσαν να βρίσκονται μέχρι και στη φυλακή με τον τρόπο που διαιτήτευσαν”. Συγκεκριμένα είπε:

“Έχω παράπονα και από τους διαιτητές, έχω δει πολλές κακές διαιτησίες στην Ελλάδα, αυτή ήταν η χειρότερη. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα μπορούσαν να βρίσκονται μέχρι και στη φυλακή με τον τρόπο που διαιτήτευσαν σήμερα. Αν η ελληνική κυβέρνηση θέλει να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο πρέπει να ξεκινήσει από τη διαιτησία.

Ήταν αποκρουστική και αν θέλει η ίδια η ΕΠΟ ή η κυβέρνηση να δει αυτό το παιχνίδι και τη διαιτησία του συγκεκριμένου κυρίου, να τους δώσω το DVD για να βγάλουν τα πορίσματά τους. Ήταν μια κάκιστη διαιτησία, γενικά η συμπεριφορά της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου είναι κακή απέναντί μας. Γενικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες συμπεριφορές από την αρχή της σεζόν”.

Παράλληλα, έριξε το… καρφάκι του για τον Πάμπλο Γκαρσία: “Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Με την τρόπο που συμπεριφέρθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν εκπλήσσομαι επειδή το μεγαλύτερο στιγμιότυπο της καριέρας του Γκαρσία ήταν το ότι έκανε επιθέσεις σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές και αυτό το έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button