ΕρασιτέχνηςΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Αποθέωση και αναγνώριση σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης για τους οπαδούς του Άρη!

Το διεθνές σάιτ που ασχολείται με οπαδικά ζητήματα, hooliganfc.com, αποθέωσε και αναγνώρισε τους οπαδούς του Άρη για την αφοσίωση τους και την παρουσία τους στα γήπεδα με άρθρο που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του, ενώ ανέφερε και αλλά ενδιαφέροντα στοιχεία!

Αναλυτικά το αφιέρωμα:

“Στη Θεσσαλονίκη, με την ονομασία Άρης Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε το 1914 στην περιοχή Βότση ο Άρης. Ο σύλλογος πήρε το όνομά του από τον αρχαίο Ολύμπιο θεό του πολέμου, τον Άρη, ο οποίος εκπροσώπηθηκε στο έμβλημα του συλλόγου.

Super 3

Το γήπεδο του Άρη είναι το στάδιο Κλεάνθης Βικελίδης και φέρει τα χρώματα κίτρινο και μαύρο. Επιπλέον, είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στην Ελλάδα. Στην ιστορία των 106 χρόνων του, ο Άρης Θεσσαλονίκης κέρδισε το πρωτάθλημα τρεις φορές το 1927–28, 1931–32 και 1945–46. Επιπλέον, ο Άρης κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 1970 και το Κύπελλο Ευρύτερης Ελλάδας το 1971

Μετά τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ο Άρης είναι τέταρτος μεγαλύτερος σύλλογος σε τίτλους μαζί με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα, ο Άρης παίζει στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, ο σύλλογος δεν μπόρεσε να επαναλάβει την επιτυχία που είχε κατά τη διάρκεια του μεσοπολέμου και στις αρχές της δεκαετίας του 1970 στην πρόσφατη ιστορία του.

SUPER 3 Ultras

Ο SUPER3 είναι ο βασικός σύνδεσμος του Άρη, ενώ παραδοσιακά φέρουν το όνομα της θύρας που τους φιλοξενεί.

Video by SUPER3

Ξεκίνησε το 1988 και έχει παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Το στιλ υποστήριξης του SUPER3 είναι ένας συνδυασμός Ιταλικών και Νοτιοαμερικανών στοιχείων. Είναι δυνατοί, φανατικοί και είναι παρόντες σε όλα τα παιχνίδια. Στην Ελλάδα, είναι κοινό για τους οπαδούς να υποστηρίζουν όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τους σύλλογο, αλλά και τις άλλες αθλητικές ομάδες που παίζουν κάτω από τη σημαία του συλλόγου τους. Ως αποτέλεσμα, θα δείτε ενεργή υποστήριξη στην Ελλάδα σε μπάσκετ, βόλεϊ, ακόμη και υδατοσφαίριση.

Video by Ultras Channel TifoTV

Εκτός από την υποστήριξη του στον Άρη, ο SUPER3 είναι επίσης γνωστό ότι έχει κυρίως αριστερές ομάδες οπαδών. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα παίρνει μια σταθερή στάση κατά του ρατσισμού και του φασισμού και είναι πολιτικά ενεργή εντός και εκτός του σταδίου. Επιπλέον, η ομάδα έχει φιλίες με οπαδούς από την Boca Juniors, την Borussia Dortmund και την St. Etienne.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο τοπικός αντίπαλος του Άρη. Ιστορικά, τα ντέρμπι μεταξύ των δύο συλλόγων έχουν αμαυρωθεί με βία. Σήμερα, οι φιλοξενούμενοι δεν επιτρέπονται σε αυτά τα παιχνίδια, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της βίας”.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button