Μπάσκετ

Αποδυναμωμένος και ηττημένος

Ο Άρης φιλοξένησε στο Παλέ ντε σπόρ τον Κολοσσό Ρόδου για την 13η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League.

Ο Άρης «πληγώθηκε» στο πρώτο δεκάλεπτο με την πολύ κακή άμυνα που είχε, μένοντας πίσω στο σκορ, καθώς φαινόταν η αδυναμία στην αντιμετώπιση του κεντρικού πικ εν ρολ. Η ομάδα δεν μπορούσε να περιορίσει το πρώτο βιολί του Κολοσσού(Γκρίφιν)  και στην επίθεση προσπάθησε να «ακουμπήσει η μπάλα» κοντά στο καλάθι για να φθείρει τους ψηλούς του Κολοσσού, τις περισσότερες φορές με επιτυχία.

Τέλος πρώτου δεκάλεπτου: 21-27

Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Άρη και στο δεύτερο δεκάλεπτο, η ομάδα του Κολοσσού έχει βρει τα εύστοχα σουτ και δεν το άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο,  με το σοβαρό πρόβλημα του Άρη  στην άμυνα να συνεχίζεται, ο Κολοσσός συνέχισε να βρίσκει φάσεις από το πικ εν ρολ, οπού ο Άρης δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει, οι Ροδίτες ήταν πολύ καλά διαβασμένοι, παίρνοντας  σχεδόν άριστα  στο δημιουργικό κομμάτι, έχοντας 15 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο.

Τέλος πρώτου ημiχρόνου: 34-48

Στην τρίτη περίοδο ο Άρης μπήκε καλύτερα διαβασμένος, με την βοήθεια του κόσμου κατάφερε να μειώσει την  διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό, αλλά λίγο η έλλειψη συγκεντρώσεις και λίγο η εκνευριστική  ευστοχία του Κολοσσού από την γραμμή τον 6.75, ουσιαστικά δεν άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού και η ομάδα της Ρόδου έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 15 πόντους.

Τέλος τρίτου δεκάλεπτου: 53-68

Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Άρης είναι σαφώς καλύτερος έκανε την ύστατη προσπάθεια να, γυρίσει το παιχνίδι, αλλά η εκνευριστική ευστοχία του Κολοσσού κι οι διαιτητικές αποφάσεις του στέρησαν να κάνει το come back, ο Άρης παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο και φάνηκε αδιάβαστος  στην άμυνα. H ήττα ήρθε φυσιολογικά.

Τέλος αγώνα: 72-86

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button