Ποδόσφαιρο

“Απογοητευτικά νέα για την Μακάμπι, δεν παίζει με Άρη ο Γκιαγκόν – Χάνει το πρώτο ματς ο Ζάχαβι”

Τι αναφέρουν οι Ισραηλινοί εν όψει των αγώνων με τον Άρη

Λεπτομέρειες για αγωνιστικά νέα της Μακάμπι Tελ Αβίβ, τα οποία αφορούν τα ματς με τον Άρη, δίνει δημοσίευμα στο Ισραήλ. “Ο Παρφέ Γκιαγκόν ταλαιπωρείται από καταπόνηση στη βουβωνική χώρα, θα χάσει τους αγώνες με τον Άρη Θεσσαλονίκης”, αναφέρει αρχικά προσθέτοντας πως “είναι απoγοητευτικά νέα για την Μακάμπι Τελ Αβίβ”. Ακόμη, τονίζεται πως “ο Ζάχαβι δεν θα παίξει στο πρώτο παιχνίδι με τον Άρη”.

Πιο συγκεκριμένα για τον 21χρονο μέσο, Γκιαγκόν, γράφεται: “Η διάγνωση του τραυματισμού του Γκιαγκόν είναι μυϊκή καταπόνηση της βουβωνικής χώρας και αναμένεται να χάσει και τα δύο παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης, στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Conference League. Αυτά είναι απογοητευτικά νέα τόσο για τον παίκτη όσο και για την ομάδα”.

Και επισημαίνεται πως ο Ιβοριανός μέσος “ξεκίνησε τη σεζόν με ενθαρρυντικό τρόπο”. Επίσης, για τον Ζάχαβι τονίζεται: “Ο Εράν Ζάχαβι πήρε μέρος στην προπόνηση χθες, αλλά δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα. Ο Ζαχάβι δεν θα παίξει με αντίπαλο τον Άρη Θεσσαλονίκης στο πρώτο παιχνίδι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button