Ερασιτέχνης

Αποβολές, “γαλλικά” και με…τρεις παίκτες ο Άρης στην Μίκρα! (photos & videos)

Σε ένα παιχνίδι που υπήρχε ένταση σε όλη του την διάρκεια τελικώς με πέντε λεπτά να απομένουν από την λήξη του η κατάσταση…ξέφυγε

Ο Άρης υποδέχθηκε τον Ζαφειράκη Νάουσας για την “πρεμιέρα” της Α2 του χάντμπολ με τις δυο ομάδες καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού να παίζουν δυνατά στα όρια του αντιαθλητικού.

Οι δυο αντίπαλοι βέβαια δεν σταμάτησαν στα..όρια του αντιαθλητικού καθώς μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα από πλευράς Άρη και από μερικά “γαλλικά” παίκτη των φιλοξενουμένων η κατάσταση ξέφυγε και σήμανε…γενική σύρραξη με τους παίκτες και τους προπονητές των δύο ομάδων να συμμετέχουν, άλλοι προσπαθώντας να “ζητήσουν τον λόγο” και άλλοι θέλοντας να βοηθήσουν ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τελικώς μετά από ένα πεντάλεπτο(!) η κατάσταση ηρέμησε, με τους δυο προπονητές να αποβάλλονται και…μόνο τον Άρη να δέχεται ακόμη δυο δίλεπτες αποβολές και μια μπλε κάρτα (απευθείας αποβολή), με τους κιτρινόμαυρους μάλιστα να συνεχίζουν για τα δυο επόμενα λεπτά με 3(!) από τους 6 παίκτες τους (πλην του τερματοφύλακα).

Πέρα από το ότι ο Άρης αγωνιζόμενος με τους…μισούς παίκτες από τον αντίπαλο του δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την νίκη το πρόβλημα για τους κιτρινόμαυρους είναι ακόμη μεγαλύτερο μιας και κρατήθηκαν δυο δελτία, το οποίο σημαίνει πως ο Άρης θα πορευτεί χωρίς τους αθλητές αυτούς για τουλάχιστον έναν αγώνα.

Αναλυτικά φωτογραφικό υλικό αλλά και video όπως το κατέγραψε το yellownews.gr:

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button