Γενικά

Απεργία στα Νοσοκομεία για 24 ώρες-Θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας

Σήμερα, Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, οι δημόσιες δομές Υγείας θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, καθώς οι γιατροί και οι νοσηλευτές προχώρησαν σε 24ωρη απεργία.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ),  ζητά το σύνολο των αναδρομικών και την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012, μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ωράρια 5ήμερο-6ωρο-30ωρο -1 εφημερία την εβδομάδα και ρεπό την επόμενη μέρα και γενικότερη ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) πραγματοποίησε προσυγκέντρωση στις 10.00 π.μ. έξω από το υπουργείο Υγείας διεκδικώντας «να διαγραφούν από το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων οι Δημόσιες Μονάδες Υγείας και Πρόνοιας, αυξήσεις στους μισθούς, διατήρηση και επέκταση του Ανθυγιεινού Επιδόματος, ένταξη στα ΒΑΕ, αύξηση των δημόσιων δαπανών για την Υγεία στο μέσο όρο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανάκτηση Μνημονιακών απωλειών».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button