Ποδόσφαιρο

Απαράδεκτη ανακοίνωση ΑΕΛ κατά Ένινγκ και παίκτες Άρη!

Μία απολύτως απαράδεκτη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ, που… υποτίθεται καταδικάζει το ρατσιστικό επεισόδιο στον Μπα, ενώ παράλληλα επιτίθεται στους παίκτες και στον προπονητή του Άρη.

Διαβάστε τι έγραψε η ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να πάρει μια απόλυτη θέση απέναντι σε όλους αυτούς, ακόμη και απέναντι στους ποδοσφαιριστές του Άρη, που προσπαθούν να δυσφημίσουν τόσο τους οπαδούς μας όσο και την ΠΑΕ ΑΕΛ ως οργανισμό, για την απαράδεκτη συμπεριφορά 2-3 ατόμων εις βάρος του έγχρωμου ποδοσφαιριστή του Άρη Αμπού Μπα αλλά και για τις δηλώσεις του προπονητού και των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγωνιστικό μας χώρο:

1. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν και ειδικά σε κάποια σκουπίδια του διαδικτύου, που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους, αλλά και σε κάποια επώνυμα σκουπίδια της Λάρισας, που όταν την ώρα του Αγιασμού τον Ιούλιο του 2019 κάποιοι φίλοι τους έβριζαν με χυδαίες εκφράσεις τη μητέρα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ δεν πήραν ποτέ θέση, όπως δεν πήραν και θέση γιατί μπορεί να ήταν από αυτούς που οργάνωσαν τη χυδαιότητα εις βάρος του κ. Κούγια στον αγώνα με τον Ατρόμητο (υπάρχουν σχετικές φωτογραφίες της Αστυνομίας που μεταξύ των αλητών ανήλικων και ενήλικων Αλβανών και Ελλήνων εικονίζονται σε περίοπτη θέση ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Νάκας και το επίλεκτο μέλος των οργανωμένων κ. Γιολδάσης δίπλα στα σπασμένα καθίσματα και δίπλα σε αυτούς που βρίζουν χυδαία), ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΡΗ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ, να αφήνουν έστω και υπονοούμενα για την αντιρατσιστική νοοτροπία της ΑΕΛ, που όταν οι «άλλοι», με πρώτα τα σκουπίδια στη Λάρισα, σιωπούσαν, κάναμε καθιστική διαμαρτυρία που έκανε το γύρο του κόσμου για τα προσφυγόπουλα από την Αφρική, το Αφγανιστάν, τη Συρία και το Ιράκ που πνιγόντουσαν στο Αιγαίο και όταν είμαστε η μόνη ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο που με την συνεργασία της εταιρίας Υφαντής που διαφημίζαμε και διαφημίζουμε διαχρονικά, όταν κάποιοι ανόητοι στη Λάρισα δεν επέτρεπαν στα προσφυγόπουλα να πάνε στο σχολείο, γράψαμε στο εμπρόσθιο μέρος της φανέλας μας ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ αναγκάζοντας και τον πολύ στενό τους φίλο, τότε Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό να έρθει για πρώτη και τελευταία φορά στο γήπεδο και να φορέσει τη φανέλα μας με το σύνθημα και όταν διαχρονικά στη Λάρισα έχουμε έγχρωμους ποδοσφαιριστές, όπως τώρα τους εξαίρετους Ασσούμπρε και Ντάουντα.

2. Όσον αφορά τις φτηνές δικαιολογίες του προπονητού και των ποδοσφαιριστών του Άρη που αντί να παραδεχτούν την ανωτερότητα μας επί 90 λεπτά (ο Κρίστινσον δεν ακούμπησε τη μπάλα) και να κάνουν τον σταυρό τους υπέρ της υγείας του τερματοφύλακα τους που τους έσωσε, έχουμε να τους πούμε ότι ο θυμόσοφος λαός μας έχει μια ρήση με σεξιστικό περιεχόμενο που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση τους αλλά δεν θέλουμε να την αναφέρουμε για να μην δώσουμε δικαιώματα.

Σε 2 παιχνίδια του φετινού Πρωταθλήματος η ομάδα μας είχε μια νίκη στο Χαριλάου και χτες αυτή ήταν που έπρεπε να κερδίσει.

Όταν δεν κάνεις ανακοίνωση για το χωράφι του ΟΦΗ και για το χωράφι της Ξάνθης δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για το χαλί πλέον του AEL FC ARENA.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button