Ποδόσφαιρο

Απίθανο: Πανευρωπαϊκό ρεκόρ τα 6 πέναλτι του ΠΑΟΚ!

“Ερωτική” σχέση με την… άσπρη βούλα έχει ο ΠΑΟΚ, που έχει κερδίσει 19 πέναλτι με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο “τιμόνι” της ΚΕΔ!

Λίγα λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο σκορ και τελικά έφυγε με το “διπλό”, βοηθούμενος με έναν… συνηθισμένο τρόπο για τον “Δικέφαλο”. Δηλαδή, με πέναλτι… Οι “ασπρόμαυροι” αποτελούν την ομάδα του πρωταθλήματος που έχει τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι. Εξι στον αριθμό… Και μάλιστα ούτε ένα εναντίον του. Ο ΠΑΟΚ γράφει… ιστορία μιας έχει κερδίσει τα περισσότερα πέναλτι – αναλογικά – στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Στα έξι μεγάλα πρωταθλήματα (Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Eredivisie, Ligue 1), μόνο η Νάπολι έχει κερδίσει περισσότερα από τους “ασπρόμαυρους”. Οι Παρτενοπέι έχουν εκτελέσει επτά πέναλτι, αλλά σε 12 αγωνιστικές. Ο “Δικέφαλος” έχει 6 σε 9 αγωνιστικές…. Όσο για την σούμα από τότε που ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλαβε το τιμόνι της ΚΕΔ; Το κοντέρ “γράφει” πλέον 19 πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button