Ποδόσφαιρο

ΑΟΧ Κισσαμικός-Άρης (15:00) Μονόδρομος το διπλό

Ο Άρης ταξίδεψε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα όμορφα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον ΑΟΧ Κισσαμικό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Football League.

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν και οφείλουν να πάρουν το διπλό και να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σε ένα αντίπαλο που μόνο εύκολος δεν μπορεί να θεωρηθεί, ο ΑΟΧ Κισσαμικός παίζει ωραίο, στρωτό ποδόσφαιρο και βρίσκεται και στις ψηλές θέσεις τις κατηγορίας.

Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού οφείλουν να δείξουν για μια ακόμη φορά, ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγoρία, να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και να πάρουν την νίκη.

Ελλιπής σε μεγάλο βαθμό, πρόκειται να παρουσιαστεί ο Άρης στο σημερινό ματς. Ο Δημήτρης Σπανός, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τιμωρημένους Χουσεΐν Μουμίν, Γιώργο Βαλεριάνο και Μιχάλη Μπαστακό. Παράλληλα, εκτός πλάνων και ο διεθνής Άγγελος Χαντί, με τον τραυματία Λούκα Μιλούνοβιτς. Θέσεις στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, οι Κενάν Μπαργκάν και Αριστείδης Λώττας.

Η αποστολή που ταξίδεψε στην Κρήτη:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Κανακούδης Ντούνης, Μπάργκαν, Λώττας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button