Ποδόσφαιρο

Ανύπαρκτη άμυνα, “λίγος” Άρης και νέα ήττα

Η ομάδα του Πάρντιου ήταν πολύ κακή και χάνοντας από την ΑΕΚ με 0-2, γνώρισε το δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα

Κάκιστο παιχνίδι ξανά… Μετά το ματς με τον Βόλο, ο Άρης όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά ήταν πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Πάρντιου ηττήθηκε από την “Ενωση” με 0-2, σε ένα ματς στο οποίο υπήρχαν πολλά λάθη από τον Άρη και τα κενά στην άμυνα ήταν και πάλι μεγάλα. Πρόβλημα υπήρχε και μεσοεπιθετικά, πάντως, αλλά το… μεγαλύτερο κακό υπήρχε στα μετόπισθεν.

Είχε την πρωτοβουλία μέχρι το 0-1

Ο Ματέο κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση στο 5′ του ντέρμπι και ο Μαντσίνι ανέλαβε να το εκτελέσει. Η μπάλα κόντραρε στο τείχος και έτσι χάθηκε η δυνατότητα να “απειληθεί” η ΑΕΚ. Στο 10′ ο Γκαρσία σούταρε αλλά δεν ανησύχησε τον Κουέστα ενώ στο 11′ η ομάδα του Πάρντιου είχε σημαντική στιγμή. Η μπάλα στρώθηκε στον Ιτούρμπε, που δεν κατάφερε να “στείλει” την μπάλα προς την εστία και αυτή βγήκε κόρνερ. Στο 17′ ο Μαντσίνι σούταρε και ο Αθανασιάδης “μάζεψε”.

Μετέπειτα, ο Νταμπό έπιασε ένα δυνατό σουτ, που έφυγε πάνω από την εστία ενώ στο 23′ το σύνολο του Πάρντιου κέρδισε το τρίτο κόρνερ στο παιχνίδι. Στο 26΄ ο Ρότα έχασε μεγάλη ευκαιρία από κοντινή απόσταση, όταν το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 28′ υπήρχε κακή αμυντική αντίδραση από τον Άρη και αυτή την φορά οι “κίτρινοι” το “πλήρωσαν”. Ο Σιμάνσκι βρέθηκε εντελώς μόνος από τα αριστερά και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-1 στο 29′.

Μεγάλα λάθη από πλευράς Άρη, χάθηκαν ευκαιρίες από την ΑΕΚ

Τα λάθη συνεχιζόταν… Πρώτα έκανε ο Φαμπιάνο και μετά ο Νταμπό. Μετά το λάθος του παίκτη από την Μπουρκίνα Φάσο, ο Αραούχο ήταν μόνος απέναντι από την εστία -με τον Κουέστα να είναι εξουδετερωμένος- αλλά έχασε μια απίθανη ευκαιρία, μιας και αστόχησε.

Ο Μαζικού έδιωξε σωτήρια πάνω στην γραμμή πριν γίνει το 0-2 από τον Γκαρσία. Η κεφαλιά του Νταμπό στο 38′ δεν ήταν καλή και το ημίχρονο έληξε 0-1, με τον Άρη να αντιμετωπίζει ουκ ολίγα αμυντικά προβλήματα (ειδικά η δεξιά πλευρά) και να έχει κάνει πολλά λάθη.

Στο 0-2 η “Ενωση”, οι αλλαγές δεν “άλλαξαν” τον Άρη

Στο 49′ τα πράγματα δυσκόλεψαν τρομερά για τον Άρη. Ο Μαντσίνι έκανε το λάθος και μετέπειτα η ΑΕΚ βγήκε στην αντεπίθεση, με τον Γκαρσία να βρίσκεται απέναντι στον Κουέστα και να “γράφει” το 0-2. Στο 53′ οι παίκτες του Πάρντιου κέριδσαν κόρνερ, ωστόσο αυτό πέρασε δίχως κίνδυνο για τους φιλοξενούμενους. Στον αγώνα πέρασαν οι Ζερβίνιο και Οντουμπάτζιο αντί των Γκρέι και Εμπακατά ενώ μετέπειτα οι ποδοσφαιριστές του Αλμέιδα βγήκαν στην αντεπίθεση, όμως δόθηκε οφσάιντ.

Σε θέση οφσάιντ χρεώθηκε και ο Ζερβίνιο στο 63′, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη και σούταρε. Στον αγώνα πέρασαν και οι Πάλμα, Ντιόπ ενώ αργότερα έγινε το 0-3 για την ΑΕΚ αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Άρης όχι μόνο είχε… θέματα αμυντικά αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις και πάρει… μπρος για να “αντιδράσει”. Από το 83′ ο Άρης κέρδισε τρία “μαζεμένα” κόρνερ, δίχως όμως να εκμεταλλευτεί κάποιο από αυτό. Το σουτ του Καμάτσο κατέληξε άουτ, μετέπειτα, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 0-2.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button