Ποδόσφαιρο

Αντωνιάδης: “Ο Άρης είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και δεν τον σταματάει τίποτα”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν του Αιγινιακού Παντελής Αντωνιάδης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ένα σχόλιο για τον χθεσινό αγώνα με τον Άρη:

Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, εμείς το ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο έργο μπροστά μας, παίζαμε με το φαβορί, αν κάναμε όμως μια καλύτερη αμυντική λειτουργία ίσως τα καταφέρναμε, αλλά μπήκε γρήγορα το γκολ και ξέραμε ότι είχε τελειώσει το θέμα.

Είπαμε να το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε, αλλά μετά το γκολ δεν γίνεται να το κυνηγήσεις παραπάνω. Πιστεύω ότι ήταν καλά προετοιμασμένοι και μετά την νίκη με την Παναχαϊκή που ταρακούνησε το πρωτάθλημα, ο Άρης ήρθε πιο έτοιμος.

Τι ξεχώρισε στον Άρη:

Ξεχώρισα την ομαδικότητα, το πάθος και μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπαθούσαν παρόλο που κέρδισαν με διαφορά, ήταν γρήγοροι μου άρεσαν σαν ομάδα και σαν σύνολο.

Είναι δίκαια πρώτος ο Άρης:

Τελείωσε και ο πρώτος γύρος ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει.

Αν πρέπει να προσέξει κάτι ο Άρης:

Θεωρώ ότι δεν μπορεί να τον σταματήσει κάτι, φέτος είναι η χρονιά του Άρη και είναι πολλά χρόνια στις χαμηλές κατηγορίες, οποίες πρέπει να ανέβει εκεί που του αξίζει.

Τα φαβορί του πρωταθλήματος:

Ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή μέχρι το τέλος θα κυνηγάνε την δεύτερη θέση,  η Παναχαϊκή δεν μου γέμισε το μάτι και στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά θα το κυνηγήσει μέχρι το τέλος, ο ΟΦΗ έχει πιο καλή ομάδα, μετά τα προβλήματα που είχε, έχει στρώσει, πιστεύω ότι ανάμεσα σε Παναχαϊκή και ΟΦΗ θα ανέβει ο ΟΦΗ.

Ο στόχος της ομάδας:

Είμαστε μια νέα ομάδα και ο στόχος είναι μια γρήγορη σωτηρία και μια καλή πορεία.

Ο ατομικός σου στόχος και αν θα ήθελες να επιστρέψεις στον Άρη:

Εννοείται το έχω πάντα στο μυαλό μου να επιστρέψω στον Άρη. Είναι μεγάλη τιμήν να παίζεις στον Άρη και ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η μοίρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button