Ποδόσφαιρο

Αντωνίου: «Φαβορί για άνοδο ο Άρης, ξέρει την δουλειά ο Μυροφορίδης, ικανότατος προπονητής ο Σπανός»

Ο Σωτήρης Αντωνίου προπονητής της ομάδας των Τρικάλων φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το «σήριαλ» της Football League είπε:

Κοντεύουμε αυτήν την στιγμή στους 3 μήνες προετοιμασίας, είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο και για τους προπονητές αλλά και για τους ποδοσφαιριστές. Οι ποδοσφαιριστές είχαν φορμαριστεί για άλλη ημερομηνία αλλά με την αναβολή που έγινε ετοιμαζόμαστε τώρα για την νέα έναρξη στο τέλος του μήνα και προσπαθούμε να κρατήσουμε τους παίκτες σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Εύχομαι να υλοποιηθεί και να παίξουμε επιτέλους στις 28 του μήνα γιατί περιμένουμε όλες οι ομάδες να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα.

Αυτήν την στιγμή έχουμε προγραμματισμό για έναρξη στις 28 του μηνός και ελπίζουμε ότι θα ξεκινήσει τότε, άμα αναβληθεί και πάλι, τα προβλήματα μετά θα είναι μεγάλα όπως μπορούμε να καταλάβουμε όλοι. Θα παίξουνε μεγάλο ρόλο οι εμβόλιμες αγωνιστικές στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Για τον φετινό στόχο της ομάδας των Τρικάλων είπε:

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική που θα πετύχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να κερδίζουμε κάθε Κυριακή, δεν έχουμε σαν στόχο την άνοδο αυτή την στιγμή απλά κοιτάμε ένα, ένα τα παιχνίδια ξεχωριστά. Θα προσπαθήσουμε να παίζουμε θεαματικό ποδόσφαιρο όσο είναι εφικτό στην Football League. Το ότι άλλοι προπονητές μας χρίζουν σαν φαβορί είναι πολύ κολακευτικό για εμάς αλλά εμείς δεν έχουμε θέσει σαν στόχο φέτος την άνοδο.

Για το ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για άνοδο είπε:

Τα φαβορί αυτήν την στιγμή στην κατηγορία είναι οι ομάδες που έχουν κάνει και δηλώσεις ότι σαν στόχο έχουν την άνοδο, δηλαδή ο Άρης, ο ΟΦΗ, ο Απόλλων Πόντου και η Δόξα Δράμας. Βέβαια και πέρσι ήταν φαβορί ο Άρης και ο ΟΦΗ αλλά την άνοδο την πήραν ο Απόλλων Σμύρνης και η Λαμία.

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης αυτή την στιγμή είναι το μεγάλο όνομα στην ομάδα, είναι μια ποιοτική ομάδα με προσωπικότητες μεγάλες και με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη:

Εγώ όπως και άλλοι προπονητές ήμασταν στο στόχαστρο του Άρη, μιλούσαμε με τον Μυροφορίδη αλλά όπως πληροφορήθηκα η διοίκηση δεν ήθελε να προχωρήσουμε σε συμφωνία και έτσι δεν έγινε κάτι παραπάνω. Έχουμε συνεργαστεί με τον Μυροφορίδη σε άλλες 3 ομάδες. Έχει τρείς ανόδους ομάδων, οπότε αυτό σημαίνει ότι είναι πάρα πολύ καλός στην δουλειά του.

Για τον Δημήτρη Σπανό είπε:

Είναι ένας άξιος και ικανός προπονητής που θα βοηθήσει τον Άρη για την άνοδο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button