Ποδόσφαιρο

Αντωνίου: «Βάζω το χέρι μου στην φωτιά για τον Φωτιά»

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS» και μίλησε για τον Βασίλη Φωτιά, το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την προσπάθεια που κάνουν και αν έχουν ως στόχο την εξυγίανση είπε:

Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, είμαι πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας. Είμαι άνθρωπος που θέλει την εξυγίανση, θέλουμε να βάλουμε και εμείς το «λιθαράκι» μας στο να ξαναβρεί το ποδόσφαιρο τον δρόμο τους. Όχι δεν νομίζω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και ότι απλά γίνεται στο να αλλάξει χέρι απλά το «μαχαίρι», αν γίνεται κάτι άλλο ντροπή μας. Αν γινόταν κάτι τέτοιο δεν θα έχανε ο ΠΑΟΚ κάποια παιχνίδια ούτε θα ήταν ο Ατρόμητος πρώτος αυτήν την στιγμή.

Δεν είπα ότι ζούμε σε άλλη χώρα ούτε ότι αλλάξαμε χώρα. Δυστυχώς η χώρα μας είναι αυτή και υπάρχει σε μεγάλο βαθμό η διαπλοκή και η διαφθορά, πρέπει και εσείς οι δημοσιογράφοι να κάνετε τα πάντα για να αλλάξει αυτό όπως κάνω εμείς την προσπάθεια μας. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν «νονοί» και αν υπάρχουν πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να αλλάξουν ρότα γιατί το ποδόσφαιρο άρχισε να αλλάζει και αυτά δεν θα περνάνε.

Αν δεν είχε αλλάξει το ποδόσφαιρο δεν θα βλέπαμε αυτά που συμβαίνουν. Ομάδες μεγάλες έχουν πέσει κατηγορία όπως η ΑΕΚ, ο Άρης και ο Ηρακλής, ενώ τώρα βλέπουμε και τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Για την ξενομανία που υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα είπε:

Όταν οι μεγάλες ομάδες βασίζονται και επενδύουν σε ξένους παίκτες, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές τι φιλοδοξίες να έχουν, παλιά δεν γινόταν αυτό και πρέπει να αλλάξει. Τα νέα παιδιά με αυτόν τον τρόπο δεν έχουν το κίνητρο και τις φιλοδοξίες να κάνουν μεγάλη καριέρα εφόσον βλέπουν ότι δεν θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στις μεγάλες ομάδες και έτσι χάνονται πολλά ταλέντα και μαζί με αυτό χάνει πολλά και Ελλάδα γιατί και σαν εθνική θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο όφελος αν επενδύαμε στα παιδιά μας.

Για τον Βασίλη Φωτιά είπε:

Ο Φωτιάς είναι ένας νέος άνθρωπος μόλις 28 χρονών, ένας συγκροτημένος άνθρωπος και πολύ καλό παιδί, έχει σπουδάσει  ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών, με μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης, ενώ έχει εργαστεί στην Airbus για την διαστημική αποστολή του δορυφόρου NovaSAR-S!

Είναι ένας επιστήμονας που διακρίνεται για τα θετικά του στοιχεία και είμαστε πολύ περήφανοι και ευγνώμονες που εκπροσωπεί τον νομό μας. Βέβαια αυτό έχει και ένα αρνητικό, επειδή είναι και καλός διαιτητής, φεύγει από τον νομό, όλες οι ομάδες θέλουν να τις σφυρίξει ο Φωτιάς αλλά το παιδί την Κυριακή θα σφυρίξει το Τρίκαλα-Άρης. Είναι ένας διαιτητής που έχει πολλές εμπειρίες από Super League, Football League και κύπελλο Ελλάδας, έχεις την εμπειρία και την ικανότητα να σφυρίζει ισότιμα τα παιχνίδια. Βάζω το χέρι μου στην φωτιά για τον Φωτιά ότι θα απονείμει δικαιοσύνη, το 50-50 στο γήπεδο.

Για τον Άρη είπε:

Αισθάνομαι πολύ άσχημα που ομάδες σαν τον Άρη με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο πολύ κόσμο να λείπουν από την Super League. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα, είμαι σίγουρος ότι ο Άρης δεν θα έχει πρόβλημα, θα ανέβει και θα επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Για το αν γνωρίζεται με τον Βαγγέλη Γραμμένο είπε:

Είμαστε μαζί με τον Γραμμένο, συνοδοιπόροι, αυτός είναι πρόεδρο θέλουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο και να έρθει η εξυγίανση.

Σε ερώτηση για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματα του Βαγγέλη Γραμμένου:

(Γελώντας) Ε αυτά είναι γνωστά, είναι παιδικές ασθένειες που έχουμε όλοι. Πλέον τα έχουμε αφήσει πίσω και προσπαθούμε για το γενικό καλό του ποδοσφαίρου, τώρα είμαστε όλοι εθνική Ελλάδος και κάνουμε τα πάντα για να καταφέρει να προκριθεί στα τελικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Κλείνοντας έδωσε και την υπόσχεση του:

Σε προσωπικό επίπεδο σας υπόσχομαι ότι ο σκοπός μου είναι ότι είπα να γίνουν πράξη και να βοηθήσει να γιάνει το ποδόσφαιρο, το άθλημα που υπηρετώ όλη μου την ζωή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button