ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αντσελότι: “Ο Αζάρ θα είναι μαζί μας και την επόμενη σεζόν”

Ο προπονητής των φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, Κάρλο Αντσελότι, έβαλε τέλος στα σενάρια φυγής του Εντέν Αζάρ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, δαπάνησε το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Έντεν Αζάρ το 2019, αλλά οι τραυματισμοί του Βέλγου, δεν τον άφησαν ποτέ να προσφέρει τα αναμενόμενα στους Μαδριλένους.

Ο προπονητής της “Βασίλισσας” Κάρλο Αντσελότι, σε συνέντευξή του, αναφέρθηκε στο θέμα του Έντεν Αζάρ, μετά από ερώτηση που δέχθηκε για το αν ο Βέλγος θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι.

«Έτσι πιστεύω. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, υπάρχει κούραση, θα γίνει ροτέισον αν και φέτος δεν έγινε τόσο. Όλοι μπορούν να έχουν τις ευκαιρίες τους. Το να είσαι βασικός σε μια εξαιρετική ομάδα είναι πολύ δύσκολο για τον καθένα, όχι μόνο για τους παίκτες που παίζουν λιγότερο. Ακόμα πιστεύω ότι η ποιότητα των λεπτών (που παίζει κανείς) είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Αυτή τη χρονιά έχουμε το ξεκάθαρο παράδειγμα του Ροντρίγκο, που δεν έπαιξε τόσα λεπτά αλλά έπαιξε ποιοτικά και έκανε τη διαφορά».

Ενώ αναφορικά με το μέλλον του δήλωσε:

«Δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό αλλά το πλάνο του είναι ξεκάθαρο: μένει και το κάνει με μεγάλο κίνητρο επειδή δεν ήταν σε καλή φόρμα τα τελευταία χρόνια και θέλει να δείξει την αξία του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button