ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αντσελότι: «Μετά από 1.272 αγώνες δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα σε κανέναν»

Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε σήμερα (7/4) στην αίθουσα Τύπου ακόμα πιο χαμογελαστός από ότι συνήθως. Αιτία φυσικά η μεγάλη νίκη (4-0) επί της Μπαρτσελόνα στο «Camp Nou» την Τετάρτη και η πρόκριση στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου (Σεβίλη-6/5 με Οσασούνα). 

«Δεν αποποιούμαστε τη LaLiga, όσο τα μαθηματικά δεν μας καταδικάζουν», είπε ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. 

«Δεν θα άλλαζα με τον Τσάβι με τίποτα στον κόσμο, πρώτα γιατί δεν μπορώ να προπονήσω την Μπαρτσελόνα και μετά γιατί είμαι απόλυτα χαρούμενος εδώ. Είμαι στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο και νιώθω πολύ αγαπητός εδώ…», πρόσθεσε.

«Μετά από 1.272 αγώνες δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν…», εξέπληξε ο Αντσελότι κάνοντας έναν τέλειο απολογισμό της καριέρας του. 

«Δεν παρακολουθώ παιχνίδι με παιχνίδι, αλλά το κοίταξα πρόσφατα γιατί σκέφτηκα ότι είμαι κοντά στο 1.300 και σκέφτηκα ότι πρέπει να το γιορτάσουμε όταν φτάσω σε αυτόν τον αριθμό. Κερδίσαμε τη Μπαρτσελόνα και πήγαμε στον τελικό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. Ποδοσφαιρικά, ο αγώνας αυτός είναι σίγουρα ένας από τους 10 καλύτερους αγώνες της καριέρας μου», συμπλήρωσε.
 «Το γεγονός ότι τέτοιου είδους παιχνίδια έχουν συμβεί πολλές φορές μας δίνει αυτοπεποίθηση. Όλα ξεκίνησαν από την Παρί Σεν Ζερμέν… Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπω τους παίκτες πολύ ενωμένους, πολύ ενθουσιασμένους… Όλοι, και όσοι παίζουν λιγότερο».

Και τέλος, μίλησε φυσικά για τους μεγαλύτερους, για τους παίκτες που έχουν τα πάντα υπό έλεγχο:  «Βλέπω τον Μπενζεμά, τον Κρος και τον Μόντριτς όπως πάντα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν είναι φυσιολογικό να έχεις διαφορές στο επίπεδο, να περνάς τη μία ή την άλλη στιγμή. Πρέπει να τους αξιολογήσεις από αυτό που κάνουν, όχι από την ηλικία. Δεν έχουν τη σωματική διάπλαση των νέων, αλλά κανείς στον κόσμο δεν έχει τον τρόπο να διαχειριστεί τους αγώνες με τέτοιο τρόπο. Δεν μπορείς να το αγοράσεις αυτό στην αγορά», είπε, ενώ για τον Βινίσιους τόνισε ότι «σηματοδοτεί μία εποχή στον κόσμο του ποδοσφαίρου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button