ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Αντσελότι: «Δεν κουραζόμαστε να κατακτούμε τίτλους»

Λίγες ώρες πριν από τον αποψινό (21:00) τελικό του Ισπανικού Σούπερ Καπ, που θα διεξαχθεί στο Ριάντ, με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα, ο Κάρλο Αντσελότι διαβεβαίωσε ότι οι παίκτες της κατόχου του τροπαίου, Ρεάλ Μαδρίτης, «δεν κουράζονται ποτέ να κερδίζουν» και επαίνεσε τις ιδιότητες του Καρίμ Μπενζεμά.

«Παλεύουμε κάθε ημέρα ακριβώς γι’ αυτό, για να φθάσουμε σε έναν τελικό. Η ομάδα έχει κίνητρο και αυτοπεποίθηση, γιατί έχουμε συνηθίσει σε αυτό το είδος πίεσης» επεσήμανε ο «Καρλίτο» και πρόσθεσε: «Όλοι οι τίτλοι είναι σημαντικοί για αυτόν τον σύλλογο. Μας δίνουν κίνητρο, αυτοπεποίθηση, φέρνουν την καλή ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που διακυβεύονται σε αυτό το ματς. Είμαστε σε έναν πολύ απαιτητικό σύλλογο, που δεν σου επιτρέπει να πιστεύεις ότι έχεις κατακτήσει αρκετούς τίτλους. Εχουμε παίκτες που άρχισαν να κερδίζουν το 2013, που συνεχίζουν να κερδίζουν σήμερα και που δεν κουράζονται ποτέ να κερδίζουν. Και αυτό δεν θα συμβεί, γιατί έχουν πολύ βαθιά ψυχικά αποθέματα. Ο Καρίμ επέστρεψε, μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τους επόμενους αγώνες. Νιώθω ότι έχει πολύ κίνητρο, προπονείται καλά, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της συλλογικότητάς μας. Η ομάδα αναπλήρωσε την απουσία του στο πρώτο μέρος της σεζόν, και τώρα θα μας βοηθήσει πολύ στο δεύτερο».

Σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου, η Ρεάλ Μαδρίτης θα «πιάσει» τα 13 ισπανικά Σούπερ Καπ της Μπαρτσελόνα και θα φθάσει στους 100 (!) τίτλους στην πολυετή Ιστορία της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button