ΔιεθνήΜπάσκετ

Αντετοκούνμπο: «Πίεσα πολύ τον εαυτό μου, αλλά δεν ήταν ασφαλές να αγωνιστώ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω του τραυματισμού που υπέστη τέσσερα παιχνίδια πριν το τέλος της regular season, στις 10 Απριλίου απέναντι στους Σέλτικς, δεν μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα του σε κανένα ματς έκτοτε και ρεαλιστικά οι πιθανότητες πρόκρισης χωρίς τον κορυφαίο τους παίκτη ήταν ελάχιστες.

Οι Μπακς γνώρισαν την ήττα – αποκλεισμό από τους Πέισερς με 4-2 στη σειρά των αγώνων και ο Greek Freak μίλησε για την τεράστια προσπάθησε που κατέβαλε για να αγωνιστεί.

«Δεν ήμουν καν κοντά στο να πληρώ όλες τις προϋποθέσεις, όμως προσπάθησα πολύ να πιέσω τον εαυτό μου ώστε να φτάσω σε ένα σημείο όπου δεν θα πληρούσα τις προϋποθέσεις, αλλά τουλάχιστον θα μπορούσα να βγω εκεί έξω και να βοηθήσω. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μας δεν ήταν ασφαλές για μένα να αγωνιστώ γιατί δεν μπορούσα καν να τρέξω με όλη μου την ταχύτητα.

Μπορούσα να τρέξω περίπου στο 30-40% μου, ακόμη και τώρα ισχύει αυτό. Θα χρειαστούν ίσως μέρες, εβδομάδες, μήνες, οτιδήποτε, δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί για να επανέλθω στο επίπεδο που πρέπει», είπε αναλυτικά μεταξύ άλλων ο Γιάννης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button