Διεθνή

Αντετοκούνμπο: Έτοιμος να υπογράψει το μεγαλύτερο συμβόλαιο όλων των εποχών στο NBA!

Την ευκαιρία να τινάξει την… μπάνκα του ΝΒΑ στον αέρα έχει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος μετά την παρουσία του -για πρώτη φορά στην καριέρα του- στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν (μάλιστα αυτό συνέβη παμψηφεί) απέκτησε το δικαίωμα να υπογράψει το 2020 supermax συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς και να γίνει ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στα χρονικά του πρωταθλήματος!

O «Greek Freak» αναμένεται να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις επέκτασης συνεργασίας με τα «Ελάφια» το καλοκαίρι του 2020, προκειμένου να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2026 (σ.σ. θα αρχίζει από τη σεζόν 2021-22), το οποίο θα ξεπεράσει τα 247 εκατομμύρια δολάρια!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο Αντετοκούνμπο θα λάβει -αν πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο- 42.6 εκατ. δολάρια την πρώτη σεζόν, 46 εκατ. τη δεύτερη, 49.5 εκατ. την τρίτη, 52.9 εκατ. την τέταρτη και 56.3 εκατ. δολάρια την πέμπτη.

Μάλιστα, στα 31 του (σ.σ. το 2026) θα έχει την ευκαιρία να υπογράψει ακόμη ένα πολυετές συμβόλαιο με τους Μπακς ή να αναζητήσει άλλη επαγγελματική «στέγη» στο ΝΒΑ.

To σχετικό tweet του αναλυτή και πρώην παράγοντα των Νετς, Μπόμπι Μαρκς:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button