Μπάσκετ

Αντίπαλος του Άρη θέλει να αποκτήσει τον Κρις Μπάνκστον

Σε έναν πρώην παίκτη του Άρη θέλει να επενδύσει η Τόφας. Ο λόγος για τον Κρις Μπάνκστον.

Ο Αμερικανός σέντερ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξε πολύ καλά δείγματα γραφής στον Άρη, με το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη να είναι το δυνατό σημείο του. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, μάλιστα, χάρισε ένα από τα highlight της σεζόν, με το εντυπωσιακό κάρφωμα στο φινάλε του ημιχρόνου κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο Nick Galis Hall.

Στο φινάλε της σεζόν δεν αγωνίστηκε στους κιτρινόμαυρους, με τον Γιάννη Καστρίτη να επιλέγει τον Σίλβιο Ντε Σόουζα για το φίνις και τους αγώνες των playoffs του πρωταθλήματος. Κάτι που σήμανε και το τέλος της παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς, όπου και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Αυτό εκτιμήθηκε και στην αγορά.

Η Τόφας όχι μόνο ξεχώρισε την περίπτωσή του, αλλά και την προχώρησε σημαντικά, προκειμένου οι δύο πλευρές να φτάσουν κοντά σε συμφωνία για τη νέα σεζόν. Ο Μπάνκστον αναμένεται να πάρει τη θέση του Όστιν Ουάιλι, ο οποίος βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με την «σταχτοπούτα» της Euroleague, Παρί, προκειμένου να πάρει τη θέση του στο ροτέισιον.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 25χρονος σέντερ μέτρησε 22 παιχνίδια στην Stoiximan Basket League, με τον Άρη, έχοντας 7,8 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 69,7% στα δίποντα, ενώ στο φινάλε αγωνίστηκε και στο Ισραήλ με την Χάποελ Μπερ Σεβά, έχοντας 15,1 πόντους, 9,9 ριμπάουντ και 1,3 τάπες ανά αγώνα στις 7 αναμετρήσεις που φόρεσε την κόκκινη φανέλα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button