Μπάσκετ

Αντίθετος ο Βασιλακόπουλος στην διακοπή του πρωταθλήτος

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, πρόεδρος της ΕΟΚ, είναι αντίθετος με επιθυμία των ομάδων για την διακοπή του πρωταθλήματος από την στιγμή που δεν υπάρχει περιοριοριστικός χρόνος

Σύμφωνα με το to10.gr:

“Ο πρόεδρος της ΕΟΚ είναι αντίθετος στη διακοπή του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή, μάλιστα, που κατά τα φαινόμενα δεν υπάρχει ο περιοριστικός χρόνος, λόγω Προολυμπιακού κι υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο «ισχυρός άνδρας» της Ομοσπονδίας θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα στο παρκέ. Και σε αυτό δεν θα μας βρει αντίθετους, αν κι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, λόγω κορωνοϊού.

Η τηλεδιάσκεψη έβγαλε άσπρο καπνό, αλλά με αρκετά… γκρίζα σημεία. Για παράδειγμα δεν είναι ολοκληρωμένη (για την ώρα) η πρόταση, καθώς πρέπει να γίνει ζύμωση και να καταλήξουν σε μια ενιαία θέση, την οποία θα παρουσιάσουν στον Λευτέρη Αυγενάκη. Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλα θέματα προς διερεύνηση, με κυρίαρχο το πώς θα διακοπούν τα συμβόλαια των παικτών, όπου δεν υπάρχει καθαρό νομικό πλαίσιο.

Όπως και να ‘χει, είμαστε στο πρώτο επεισόδιο μιας ιστορίας, η οποία θα έχει ενδιαφέρον, καθώς πρέπει να δούμε και πώς θα μπορέσει να υπάρξει πρωταθλητής, δίχως να υπάρχουν ομάδες που θα υποβιβαστούν. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ είναι κάθετα αντίθετος στην αύξηση των ομάδων, γιατί αυτό θα δημιουργήσει ένα ντόμινο (για την επόμενη αγωνιστική περίοδο) σε όλες τις κατηγορίες.

Επαναλαμβάνουμε η τελική απόφαση ανήκει στον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος προφανώς και θα σταθμίσει τα πάντα, αλλά από τη στιγμή που δεν θα υπάρξει η συναίνεση της ΕΟΚ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμφωνήσει. Εκτός κι αν (απευχόμαστε) ζορίσουν τόσο πολύ τα πράγματα λόγω κορωνοϊού, οπότε θα είναι υποχρεωτική η διακοπή του πρωταθλήματος. Αν δεν, τότε μην είσαστε βέβαιοι ότι αυτό που αποφάσισαν τα σωματεία θα υλοποιηθεί”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button