Γενικά

Αντέδρασε η μητέρα του Άλκη – «Δεν ακούσατε το “μη με χτυπάτε άλλο;”»

Η μητέρα του Άλκη αντέδρασε κατά τη διάρκεια της απολογίας του πέμπτου κατηγορούμενου.

Αφού ζήτησε και αυτός με την σειρά του, όπως ο κάθε κατηγορούμενος, συγγνώμη προς την οικογένεια του Άλκη, ο 5ος κατηγορούμενος λοιπόν, ανέφερε λοιπόν το μοιραίο βράδυ δέχθηκε κλήση από τον 4ο κατηγορούμενο να πάνε στην περιοχή της Χαριλάου.

Αφού εντόπισαν την παρέα του Άλκη τότε είδε, όπως λέει, τον 2ο κατηγορούμενο να μαχαιρώνει στο πόδι τον φίλο του 19χρονου και τον 7ο κατηγορούμενο να τον χτυπά στο πρόσωπο αλλά δεν κατάλαβε ποιος κρατούσε το δρεπάνι και χτύπησε τον Άλκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν περίμενα να κουβαλήσουμε μαχαίρια. Το κεφάλι του Άλκη ήταν στη γωνία και τα πόδια του κοντά προς εμάς. Είδα πολλά αίματα. Στο αυτοκίνητο είπα ότι “έγινε χοντράδα”».

Κάποια στιγμή η μητέρα του Άλκη Καμπανού αντέδρασε όταν ο 5ος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται τίποτα για το ποιος χτύπησε το παιδί της. Η ίδια ζήτησε από τον κατηγορούμενο να πει ονόματα και τον ρώτησε “δεν ακούσατε το μη με χτυπάτε άλλο;”.

Η εισαγγελέας, πάντως, θεώρησε ότι ο κατηγορούμενος υπέπεσε σε αντιφάσεις καθώς στην αρχή της ακρόασης είπε ότι δεν θυμάται κάποιον πάνω από τον Άλκη ωστόσο κατέδειξε τον 10ο κατηγορούμενο ότι κρατούσε το δρεπάνι, με τη διαδικασία να συνεχίζεται μέχρι κι αυτή την ώρα.

Πηγή: thesstoday.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button