Ποδόσφαιρο

Ανσαριφάρντ: “Να δώσουμε χαρά στον κόσμο με το Κύπελλο”

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο, εξήγησε τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην Ελλάδα.

Αρχικά, ερωτώμενος πώς αισθάνεται με την επιστροφή του στην Ελλάδα, έδειξε το λιγότερο χαρούμενος: “Είναι ευχαρίστηση να είμαι στην Ελλάδα! Όπως ξέρετε, έχω παίξει πολλά χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οπότε, επιστρέφοντας τώρα εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος! Είναι και τιμή για μένα, που επιστρέφω και πάλι στη χώρα αυτή, που τη νιώθω δεύτερο σπίτι μου”.

Στην ερώτηση γιατί επέλεξε τον Άρη και τι κλίμα βρήκε με τον ερχομό του στην ομάδα, απάντησε: “Όλοι ξέρουν ότι ο Άρης είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα, γι’ αυτό και τον επέλεξα. Έχουμε τους στόχους μας μπροστά μας, στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο υπάρχει ο δεύτερος ημιτελικός με τον Παναιτωλικό, ενώ στο πρωτάθλημα μας περιμένουν τα πλέι οφ, που γνωρίζουμε ότι είναι μια δύσκολη διαδικασία. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο και στο Κύπελλο, αλλά και στο πρωτάθλημα, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ομάδας”.

Σχετικά με το πόσο τον εξιτάρει η ιδέα να πάρει δεύτερο τίτλο στην Ελλάδα, μετά από εκείνον που είχε κατακτήσει με τον Ολυμπιακό, είπε: “Είναι μια πολύ καλή ανάμνηση για μένα ο τίτλος που πήρα με τον Ολυμπιακό! Για τους παίκτες είναι σημαντικό να παίρνουν τίτλους κι εγώ έχω καταφέρει να κερδίσω αρκετούς στην καριέρα μου. Οπωσδήποτε θα είναι μεγάλο κατόρθωμα για μένα μετά από αρκετά χρόνια να πάρω κι άλλον τίτλο στην Ελλάδα, αυτή τη φορά με την ομάδα του Άρη. Ξέρω πόσο πολύ θέλουν έναν τίτλο οι φίλοι της ομάδας. Κι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε το καλύτερο για να τους δώσουμε αυτή τη χαρά”.

Μιας και είδε τον Άρη αγωνιζόμενο στα Γιάννινα, αλλά και συμμετείχε στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναιτωλικό, ενώ ήδη συμπλήρωσε αρκετές προπονήσεις με τους “κίτρινους”, ρωτήθηκε ποια είναι η πρώτη εικόνα για τη συνεργασία του με τον Μανού Γκαρθία, τον Μορόν, αλλά και τους υπόλοιπους στην ομάδα. Επισήμανε: “Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα για την υποδοχή που μου έκαναν! Ξέρω ότι έχουμε πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες στην ομάδα. Δεν θα αναφέρω κάποια ονόματα, γιατί είναι πολλοί οι καλοί παίκτες. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι υπόσχομαι στους φίλους της ομάδας ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους κάνω χαρούμενους”.

Αναφορικά με την πρόσφατη παρουσία του στην Εθνική Ιράν, που συμμετείχε στο Πανασιατικό Κύπελλο και έφτασε στους ημιτελικούς, και πόσο βοήθησε τον ίδιο να ανέβει ψυχολογικά αυτή η καλή πορεία σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό, τόνισε: “Πιστεύω ότι ήμασταν άτυχοι και δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το Πανασιατικό Κύπελλο… Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Πάντα, όμως, είναι ευχαρίστησή μου να συμμετέχω στους αγώνες της Εθνικής ομάδας της χώρας μου. Τα τελευταία 13-14 χρόνια είμαι μέλος της Εθνικής και πάντα δίνω το καλύτερο για την πατρίδα μου. Πράγματι, είναι μεγάλο κίνητρο για όλους τους παίκτες να παίζουν στην Εθνική ομάδα, το ίδιο και για μένα”.

Κι όσο για τον αυριανό αγώνα του Άρη με τον Ατρόμητο σχολίασε: “Από την εμπειρία μου τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα, πάντα ο Ατρόμητος ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Πάντα είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και καλή οργάνωση. Αύριο στο μεταξύ μας παιχνίδι στην έδρα του Ατρόμητου δεν θα είναι εύκολα για εμάς. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις πόντους. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό, μετά και τη νίκη που κάναμε στην έδρα του Παναιτωλικού για το Κύπελλο. Έχουμε πάρει ώθηση για το αυριανό παιχνίδι”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button