Γενικά

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή με εκπτώσεις

Ανοιχτά θα είναι σήμερα Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του νέου θεσμού της πόλης, ονόματι Helexpo Sales. Όπως αναφέρει και ο τίτλος, τα καταστήματα λόγω της Διεθνούς Εκθέσεως κάνουν 10ήμερο εκπτώσεων, ενώ μένουν ανοιχτά και τις δύο Κυριακές της ΔΕΘ.

Πιο αναλυτικά, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά σήμερα από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα. Όπως αναφέρει ο ΕΣΘ «Ένας νέος θεσμός ξεκινά για την Αγορά της Θεσσαλονίκης. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, θεωρώντας ότι  η  προσέλευση  χιλιάδων επισκεπτών στην πόλη μας, κατά την περίοδο της Δ.Ε.Θ., αποτελεί ιδιαίτερη ευκαιρία για την Αγορά της Θεσσαλονίκης, σ’αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να αυξήσει την κατανάλωση και τον τζίρο των επιχειρήσεων, ΚΑΛΕΙ όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις να  συμμετέχουν στις “HELEXPOSALES”, έναν νέο θεσμό για την Αγορά της πόλης μας, παρέχοντας τις καλύτερες τιμές, τις καλύτερες εκπτώσεις και ό,τι άλλο επιθυμούν στους καταναλωτές.

Υπενθυμίζουμε σε όλους ότι φέτος είναι η 82η Δ.Ε.Θ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τα καταστήματα να εκμεταλλευθούν το νούμερο 82 στις φετινές εκπτώσεις. Π.χ. προσφέρουμε 82 προϊόντα με έκπτωση, 82% έκπτωση σε ένα συγκεκριμένο προϊόν κ.λ.π.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ:

ΩΡΕΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΚΥΡΙΑΚΗ     17/9/2017        (2η Κυριακή της ΔΕΘ)                 11:00 – 18:00

Από 8 -17 Σεπτεμβρίου“HELEXPOSALES”  ΠΑΡΤΥ ΤΙΜΩΝ!!

Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ &EXTRA ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ».

Πηγή: press724.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button