Γενικά

Ανοικτό το bazaar βιβλίου στη ΔΕΘ ως τις 4 Νοεμβρίου

«Χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους» είναι το σύνθημα για την 7η γιορτή βιβλίου- Bazaar στην κεντρική πύλη της ΔΕΘ, η οποία θα διαρκέσει ως τις 4 Νοεμβρίου.

Καθημερινά η συμμετοχή του κοινού που λατρεύει το βιβλίο, έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, και από όλους τους όμορους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Η διοργάνωση είναι του Σύνδεσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και του Κέντρου Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Είναι πραγματικό συγκινητική η παρουσία των νέων, των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων, που καθημερινά επισκέπτονται τον βιβλιοχώρο του πολιτισμού.

Η παρουσία των 200 εκδοτών από όλη την Ελλάδα με μια εκδοτική παραγωγή που ξεπερνάει τις δέκα χιλιάδες τίτλους στη διοργάνωση και με νέους τίτλους που συνεχώς εμπλουτίζεται το Bazaar Βιβλίου και με τιμές πολύ χαμηλές που ξεκινούν από 1-2-3 …ευρώ, δίνει αισιόδοξα μηνύματα ότι, το βιβλίο θα μας συντροφεύει πάντα και κάθε εποχή.

Οι ώρες λειτουργίας είναι: Κάθε μέρα και σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ. Ανοικτά και τις αργίες με το ίδιο ωράριο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button