Ποδόσφαιρο

Ανοίγει τα χαρτιά του

Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις του για την 11αδα της Κυριακής ο Δημήτρης Σπανός.

Σε αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει ο προπονητής του Άρη αναφορικά με την κυριακάτικη αναμέτρηση. Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Στέλιος Μαραγκός, που θα αγωνιστεί στη θέση του τιμωρημένου Δεληζήση, έχοντας ως παρτενέρ τον Ούγκο Σόουζα.  Παράλληλα στο δεξί άκρο της άμυνας φανέλα βασικού διεκδικούν οι Τζανακάκης και Μπούρμπος, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.

Από εκεί και πέρα αλλαγές αναμένονται και στα αμυντικά χαφ, με τον Μπράνισλαβ Νίκιτς να διεκδικεί φανέλα βασικού. Ο Νίκιτς δείχνει τρομερή διάθεση στις προπονήσεις και φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Αιγιώτη τεχνικού, που τον δοκιμάζει ως βασικό καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Στην επίθεση ο προπονητής του Άρη προσανατολίζεται μετά από πολύ καιρό να δώσει φανέλα βασικού στον Κενάν Μπαργκάν στη θέση του Μάρκου Ντούνη, που θα έχει μαζί του, τους Πασά, Πλατέλλα και Διαμαντόπουλο.  Άλλωστε απέναντι στον Παναιγιάλειο ο Άρης έχει ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button