Μπάσκετ

Ανεβασμένος στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης, πήρε την νίκη

Ο Άρης φιλοξένησε τον Φάρο Λάρισας στο «Nick Galis Hall» στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League. Οι «κιτρινόμαυροι» με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο στα υπόλοιπα τρία έβγαλαν όρεξη, διάθεση και πάθος και πέτυχαν την νίκη με 71-60.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να πραγματοποιεί το χειρότερο πρώτο δεκάλεπτο που έχει κάνει μέχρι τώρα. Η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν κακή και σε άμυνα και σε επίθεση, οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν και έφτασαν μάλιστα κάποια στιγμή να κερδίζουν και με δέκα πόντους διαφορά. Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα σε εφτά λεπτά είχαν βάλει μόνο έναν πόντο.

Τέλος πρώτου δεκάλεπτου: 10-18

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Άρη «εμφανίστηκε» στο γήπεδο, άρχισε να βγάζει καλές άμυνες και να βρίσκει ρυθμό στην επίθεση καταφέρνοντας όχι μόνο να ισοφαρίσει αλλά να πάρει το προβάδισμα με 33-27.

Τέλος ημιχρόνου: 33-27

Ο Άρης μπήκε ανεβασμένος και στο τρίτο δεκάλεπτο, συνεχίζοντας να παίζει πολύ καλή άμυνα και να εξακολουθεί να βρίσκει στόχο στην επίθεση αυξάνοντας έτσι την διαφορά στο +16 τρία λεπτά πριν την λήξη της τρίτης περιόδου. Σημαντικό παράγοντα στην καλή απόδοση του τρίτου δεκαλέπτου και ο Κάιλ Γουίβερ που ανέβασε την απόδοση του αλλά και ο Κιθ Μπένσον. Κάπου εκεί ο Παναγιώτης Γιαννάκης απέσυρε τον Μπένσον για να τον ξεκουράσει δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να αντιδράσουν και να ρίξουν την διαφορά στους έντεκα πόντους.

Τέλος τρίτου δεκαλέπτου: 50-39

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Άρης συνέχισε να είναι σταθερός στην απόδοση του και να παίρνει από τον κάθε παίκτη και από κάτι, άλλοι να βοηθάνε πάρα πολύ αμυντικά και άλλοι επιθετικά είτε βάζοντας κάποια καλάθια είτε δίνοντας κάποιες ασσίστ είτε προσφέροντας ωραίες φάσεις όπως του εντυπωσιακό κάρφωμα του Βασιλόπουλου οκτώ λεπτά πριν την λήξη η του Μούρτου δύο λεπτά αργότερα. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Φάρου δεν έδειχνε διατεθειμένη να παραιτηθεί συνέχισε να παλεύει αλλά έβρισκε στοπ στην πολύ καλή άμυνα του Άρη.

Τέλος παιχνιδιού: 71-60

Ο Άρης κατάφερε έκανε το αυτονόητο πήρε την νίκη και τώρα στην διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι ήρεμος και το τεχνικό τιμ με καθαρό μυαλό θα μπορέσει να δουλέψει και να πραγματοποιήσει όσες αλλαγές χρειάζεται ώστε να βελτιωθεί η ομάδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button