Ποδόσφαιρο

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σόουζα, ξεκίνησε θεραπεία ο Δεληζήσης

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση των “κιτρινόμαυρων” στις εγκαταστάσεις του Διαδυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της Κυριακάτικης ενημέρωσης με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η προπόνηση ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (24/02, 19:30), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Γιώργος Δεληζήσης, που υπέστη σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών στην αναμέτρηση με την ομάδα της Ν. Σμύρνης, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Ούγκο Σόουζα ανέβασε ακόμη περισσότερο το ρυθμό, συμμετέχοντας σε κάποια κομμάτια της προπόνησης.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε επέμβαση δισκοκήλης.

Από εκεί και μετά, στον κυριακάτικο αγώνα επιστρέφει ο Μανώλης Σιώπης, που εξέτισε την ποινή του, ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο Μίτζεν Μπάσα, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής.

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button