Μπάσκετ

Αναχωρεί για την Προύσα ο Άρης

Ο ΑΡΗΣ αναχωρεί σήμερα (20/9) για την Τουρκία και συγκεκριμένα για την Προύσα όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνει η Tofas, δίνοντας συνολικά τρεις αναμετρήσεις.

Ένα ταξίδι που ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις στους «κίτρινους» καθώς τη σεζόν 1996-1997 είχαν κατακτήσει στην τουρκική πόλη το Κύπελλο Κόρατς, σε διπλούς τελικούς με την Tofas.

Το τουρνουά ονομάζεται “International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas” και διοργανώνεται προς τιμήν του Cevat Soydas, παλιού παίκτη της Tofas, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον Αύγουστο του 2001.

Στη διοργάνωση που αρχίζει σήμερα (20/9) στο «Tofas Sports Hall» και θα ολοκληρωθεί το προσεχές Σάββατο (23/9) παίρνουν μέρος εκτός από τον ΑΡΗ και τη διοργανώτρια Tofas, η Sakarya, ο ΠΑΟΚ, η Gaziantep και η Yesil Giresun, η οποία πήρε τη θέση της Pinar Karsiyaka.

Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές έχουν χωρίσει τις έξι ομάδες σε δυο ομίλους. Ο ΑΡΗΣ έχει τοποθετηθεί στον δεύτερο όμιλο μαζί με την Tofas και τη Sakarya. Στον πρώτο όμιλο βρίσκονται η Gaziantep, η Yesil Giresun και ο ΠΑΟΚ.

Την αποστολή της ομάδας μας που θα ταξιδέψει για την Τουρκία απαρτίζουν οι εξής παίκτες: KwameVaughn, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Βασίλης Χρηστίδης, Σπύρος Μούρτος, Γιάννης Αθηναίου, Demetris Morant, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Kyle Weaver, Μάριος-Κωνσταντίνος Λαζάρου.

Στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει ο Brent Petway προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας.

Το πρόγραμμα του ΑΡΗ:

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου (19:00): ΑΡΗΣ-Tofas

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου (19:00): ΑΡΗΣ-Sakarya

*Το τρίτο παιχνίδι του ΑΡΗ στο τουρνουά είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (23/9), όμως ο αντίπαλος και η ώρα του αγώνα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων στους δύο ομίλους της διοργάνωσης.

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί σε λίγη ώρα από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την Κωνσταντινούπολη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Προύσα. Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής (24/9).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button