Μπάσκετ

Αναχωρεί για Πολωνία το μεσημέρι ο Άρης

Μετά από μια πρωινή προπόνηση, ο Άρης αναχωρεί το μεσημέρι για την Πολωνία οπού και θα αντιμετωπίσει  την Ζιελόνα Γκόρα, για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Με μια πρωινή προπόνηση ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε σήμερα (11/12) την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας παιχνιδιού με τη Stelmet Zielona Gora (12/12, 19:30, Novasports2), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Η ομάδα μας προπονήθηκε στο “Nick Galis Hall”, με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Ο Kyle Weaver προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Πολωνία.

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί το απόγευμα (16:15) για το Βερολίνο, με ενδιάμεση στάση το Βελιγράδι. Από τη γερμανική πρωτεύουσα θα μεταβεί οδικώς στον τελικό προορισμό της, που είναι η πολωνική πόλη, Zielona Gora.

H ομάδα μας θα προπονηθεί αύριο (12/12), ημέρα του αγώνα στο γήπεδο “Centrum Rekreacyjno-Sportowe Zielona Gora”, που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Μποχωρίδης, Καλαϊτζάκης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Βασιλόπουλος, WeaverBensonBell. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button