Ποδόσφαιρο

Αναστασίου και Μάντζιος υποψήφιοι για τον πάγκο της Κηφισιάς, εάν δεν ανανεώσει ο Πετράκης

Τη νέα σεζόν η Κηφισιά θα αγωνίζεται στη Super League 1 με έδρα το γήπεδο του Εθνικού Αστέρα στην Καισαριανή. Μια απόφαση που πάρθηκε από τον ιδιοκτήτη της ομάδας Χρήστος Πρίτσας.

Ο λόγος της μετακόμισης δεν είναι άλλος από το γεγονός πως είναι μέγας χορηγός του Εθνικού Αστέρα αλλά και το ότι η ομάδα έχει κάνει φίλους στην περιοχή. Ωστόσο θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για βελτιωτικά έργα που χρειάζονται στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος”.

Μέσα σε όλα ο κ. Πρίτσας αναμένεται να έχει αύριο, Δευτέρα συνάντηση με τον νυν τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Πετράκη για το αν θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές φαίνεται να χωρίζουν τους δρόμους τους και στην κούρσα της τεχνικής ηγεσίας να βρίσκονται δύο άλλοι Έλληνες. Ο Γιάννης Αναστασίου και ο Άκης Μάντζιος. Ο πρώτος μάλιστα βρέθηκε την τελευταία αγωνιστική στο Ζηρίνειο και παρακολούθησε την άνοδο της Κηφισιάς στο ισόπαλο 1-1 με την Καλαμάτα. Το όνομα του δεύτερου και πρώην προπονητή του Άρη ήρθε πριν λίγες ώρες στο φως της επιφάνειας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button