Ποδόσφαιρο

Ανασκόπηση 2019: Οι κορυφαίες στιγμές του Άρη (videos)

Η φετινή χρονιά ετοιμάζεται να δώσει «σκυτάλη» στο 2020 και το Yellow Radio παρουσιάζει τις κορυφαίες στιγμές του Άρη από το 2019.

Η σειρά είναι με τα χρονικά γεγονότα και όχι με αξιολογικά κριτήρια.

1.  Το «διπλό επανεκκίνησης» στη Ξάνθη

Σε μία περίοδο που ο Άρης είχε αγωνιστική κρίση, οι «κίτρινοι» πέτυχαν μία σημαντική νίκη στην έδρα της Ξάνθης με 1-0, που αποτέλεσε το εφαλτήριο για τη συνέχεια.

2. Το ντέρμπι που έκρινε ο αρχηγός στο τέλος

ΠΑΟΚ και Άρης αναμετρήθηκαν στην Τούμπα, με τους «κιτρινόμαυρους» να παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είδαν τους αντιπάλους τους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ με την πρώτη τους τελική στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Βέλεθ έδωσε στην ομάδα του τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας με δυνατή κεφαλιά στην εκπνοή.

3. Σπουδαία εμφάνιση και σημαντική νίκη επί της ΑΕΚ

Στις 2 Μαρτίου ο Άρης έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της περυσινής σεζόν και κέρδισε εύκολα την ΑΕΚ με 2-0, ενώ μπορούσε και δικαιούταν να σκοράρει περισσότερα γκολ.

4. Έκλεισε 105 χρόνια ζωής!

Στις 25 Μαρτίου 2019 ο Άρης γιόρτασε τα 105 χρόνια ζωής με εντυπωσιακό τρόπο (θυμηθείτε εδώ).

4. «Κλείσιμο» με επτάρα και παρθενικό γκολ Σιώπη

Σε γιορτινό κλίμα, ο Άρης πανηγύρισε στην έδρα του την επιστροφή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις με επτά γκολ, ένα από τα οποία ήταν του Μανώλη Σιώπη.

5. Η επιστροφή του Άρη στο Europa League

Οι «κιτρινόμαυροι» επιστρέφουν στο Europa League και το «Κλεάνθης Βικελίδης» γεμίζει για να υποδεχτεί ο Άρης την ΑΕ Λεμεσού για τον β’ προκριματικό γύρο.

6. Όταν πήγε να γράψει ιστορία!

Μετά την ήττα με 3-0 στην έδρα της Μόλντε, από την ομώνυμη ομάδα, ο Άρης στη ρεβάνς έπρεπε να κερδίσει με 4-0 για να προκριθεί. Οι «κίτρινοι» έφτασαν πολύ κοντά σε μία ιστορική ανατροπή αλλά το μοιραίο έγινε στην παράταση.

7. Τεσσάρα, Ιντέγε, Φετφατζίδης, Βέλεθ «σκόρπισαν» τον Παναθηναϊκό

Άλλη μία εκπληκτική εμφάνιση των παικτών του Άρη ήταν στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Ιντέγε βρήκε το γκολ που ήθελε, όπως και ο Φετφατζίδης, ενώ ο Βέλεθ σκόραρε… «σεντερφορίσιο» γκολ και το πανηγύρισε φιλώντας το έμβλημα του Άρη.

https://www.youtube.com/watch?v=0WDBa7SPkDM

8. ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ… 96′!

Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Ιντέγε σκόραρε, πανηγύρισε όπως συνηθίζεται στην Τούμπα, ο Ματίγια έδωσε ξανά προβάδισμα λίγο πριν το τέλος πανηγυρίζοντας παθιασμένα, όμως ένα γκολ στο 96′ δεν τον επέτρεψε να φύγει με τους τρεις βαθμούς.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button