Ποδόσφαιρο

Ανασκόπηση: Οι κορυφαίες στιγμές της δεκαετίας για τον Άρη (videos)

Η δεκαετία που «φεύγει» ήταν ιδιαίτερη για τον Άρη και καθόλου… σταθερή. Στις αρχές της, μία ξέφρενη πορεία στην Ευρώπη, στα μέσα υποβιβασμός και στο τέλος ξανά πρόκριση στο Europa League. Ποια ήταν η κορυφαία στιγμή;

Φαίνεται δύσκολο να μπορεί να ξεχωρίσει κανείς μία στιγμή ανάμεσα σε όσες έχουν γίνει σε διάστημα 10 χρόνων, όμως στον Άρη ήταν μία δεκαετία με αρκετές αρνητικές στιγμές.

Οι κορυφαίες τρεις στιγμές της δεκαετίας 2010-2019 για τον Άρη:

3. Εντυπωσιακή κερκίδα 30.000 Αρειανών στον τελικό του ΟΑΚΑ (2010)

Μπορεί ο Άρης να μη κέρδισε τον τελικό του κυπέλλου, κόντρα στον Παναθηναϊκό για… λεπτομέρειες, οι φίλοι της ομάδας όμως θα θυμούνται εκείνη τη μέρα για τη μεγαλύτερη μετακίνηση οπαδών σε άλλη πόλη.

Οι φίλοι του Άρη στο ΟΑΚΑ ήταν πάνω – κάτω 30.000 στις κερκίδες του ΟΑΚΑ, κάνοντας μία τρομερή ατμόσφαιρα. Το βίντεο «μιλάει» από μόνο του.

2. Συμμετοχή του Άρη στους «32» του UEFA Europa League (2011)

Παρότι αουτσάιντερ στον όμιλο, με Ατλέτικο Μαδρίτη, Λεβερκούζεν και Ρόζενμποργκ, ο Άρης έκανε ένα μικρό «θαύμα», προκρίθηκε στους «32» της διοργάνωσης και έπαιξε με ακόμα ένα τεράστιο Ευρωπαϊκό κλαμπ, τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «κίτρινοι» κατάφεραν να κρατήσουν το αήττητο στην έδρα τους (0-0), όμως στο «Έτιχαντ» γνώρισαν την «σκληρή»-ήττα – αποκλεισμό. Γι’ άλλη μία φορά, η κερκίδα του Άρη, είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στο Μάντσεστερ, ήταν αξέχαστη.

  1. ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΕ 3-2 (2010)

Για πολλούς, η μεγαλύτερη νίκη του Άρη στην Ευρωπαϊκή ιστορία του, σίγουρα η σπουδαιότερη στη σύγχρονη. Οι «κιτρινόμαυροι» σε ένα δραματικό ματς πήραν τη νίκη με 3-2 στο «Βιθέντε Καλντερόν», με γκολ του Λαζαρίδη στο 81′ επί της κατόχου του τίτλου, Ατλέτικο Μαδρίτης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button