Μπάσκετ

Ανανιάδης: «Ο Καστρίτης αποπνέει εμπιστοσύνη στους παίκτες και τους φιλάθλους»

Στην εκπομπή του Yellow Radio FM 101.7, “Με όποιον δάσκαλο καθίσεις” με τον Γιάννη Δασκάλου, φιλοξενήθηκε ο Διονύσης Ανανιάδης.

Για τη χρονιά του 1979 και του πρωταθλήματος:

«Για δεκαετίες, το πρωτάθλημα δεν ερχόταν εδώ, δεν πήγαινε πουθενά αλλού παρά μόνο στην Αθήνα. Δε μου αρέσει να επαινώ τον εαυτό μου, αλλά αυτό που πετύχαμε τότε ήταν μια ανατροπή των δεδομένων.

Ας εκτιμήσουμε ότι ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, όταν ήταν να αποφασίσει για την ομάδα που θα έπαιζε, ρώτησε ποιος είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα, ερχόμενος στην άγνωστη για αυτόν Ελλάδα και στην πιο άγνωστη Θεσσαλονίκη.

Το ότι ο Άρης είχε πάρει τότε το πρωτάθλημα σε συνδυασμό με κάποια παραπάνω χρήματα, τον έκαναν να έρθει στον Άρη, αυτό έγειρε την πλάστιγγα της σκέψης του Νίκου προς τον Άρη.»

Για την πίτα των βετεράνων που θα κοπεί στο μουσείο του Άρη, στο Αλεξάνδρειο:

«Στη συνάντηση θα είναι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και του ποδοσφαίρου του Άρη αλλά και του βόλεϊ, είναι μια προσπάθεια που κάνουμε οι βετεράνοι μετά τον κορωνοϊό, προσπαθούμε τώρα να βρισκόμαστε ξανά σαν παρέα.

Θέλουμε να δείξουμε πως ο Άρης είναι ενιαίος και για αυτό έχουμε και ανθρώπους από το ποδόσφαιρο και το βόλεϊ όπως τον Βένο και τον Χαριτωνίδη αντίστοιχα.

Σκεφτείτε πόσες στιγμές μεταφέρουμε ο ένας στον άλλον, είναι μια στιγμή για την οποία ανυπομονούμε.»

Παράλληλα ο Διονύσης ο Ανανιάδης λάμβανε πολλά μηνύματα αγάπης από ακροατές του Yellow Radio FM 101.7.

Για τη φετινή ομάδα του Άρη:

«Είναι πολύ καλή η εικόνα του Άρη. Η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια είναι πολύ καλή με βάση του μπάτζετ μας. Δε γίνεται να ζούμε μόνο με την ιστορία μας, πρέπει να ζούμε το παρόν και αυτό ζητάω από τον κόσμο του Άρη.

Δε χρειάζεται να πιέζουμε για παραπάνω έξοδα την ομάδα μας, ο σκοπός μας πρέπει να είναι να έχουμε αξιοπρεπή ομάδα, να κλείσουμε τις τρύπες του παρελθόντος και συγχαίρω την διοίκηση της ομάδας μας για την προσπάθεια.

Αφού κλείσουμε τις τρύπες μας, να μπορέσει να το εκτιμήσει κάποιος παράγοντας ή κάποια ομάδα παραγόντων και να δει πως ο Άρης δεν είναι απλά μια ομάδα της σειράς, ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε βήμα βήμα μέχρι να κλείσουν όλες οι τρύπες από το παρελθόν.»

Για τον κόουτς του Άρη, Γιάννη Καστρίτη:

«Ταιριάζει στην κουλτούρα και στην καλλιέργεια του Άρη, αποπνέει εμπιστοσύνη και στον ποδοσφαιριστή αλλά και στον φίλαθλο της ομάδας.

Δημιουργεί μια πολύ καλή ομάδα, είναι ένας μαχητής και παίρνει εξαιρετικά αποτελέσματα και με βάση το μπάτζετ της ομάδας μας.

Ελπίζω με αυτόν τον άνθρωπο να πορευτούμε στη συνέχεια της ομάδας.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button