Ποδόσφαιρο

Ανανέωσε τον Μανούσο ο Ατρόμητος

Την φανέλα του Ατρομήτου θα φοράει για μια ακόμη χρονιά ο Γιώργος Μανούσος

Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ανανέωσης συνεργασίας μέχρι το 2020 με τον επιθετικό της ομάδας μας Γιώργο Μανούσο. Ο παίκτης συνώνυμο στης δυναμικής και του πάθους που παίζει πάντα για τη φανέλα κάτι που απέδειξε και τη χρονιά που ολοκληρώθηκε με πολύ σημαντικά γκολ όπως αυτά με τον Άρη, την ΑΕΛ και τη Ντινάμο Μπρέστ θα ενισχύσει τον Ατρόμητο τόσο εντός γηπέδων όσο και στα αποδυτήρια της ομάδας αφού αποτελεί έναν από τους εμπειρότερους παίκτες στο ρόστερ. Ο Γιώργος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλου», ανέφερε η ομάδα. 

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και ανέφερε αρχικά πως «είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμα μια χρονιά στην οικογένεια του Ατρομήτου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελόπουλο που παρόλο τις ατυχίες που είχα με τραυματισμούς συνέχισαν να πιστεύουν σε μένα. Θα ήθελα λοιπόν να τους ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και εγώ και η οικογένεια μου. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Γνωρίζω πολύ καλά σε τι ομάδα βρίσκομαι και το επίπεδο που έχει και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να έχουμε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά».

Κλείνοντας τόνισε ότι  «θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας μας για τη στήριξη και την αγάπη που μου έχει δώσει αυτά τα δύο χρόνια και τους δίνω την υπόσχεση ότι δεν θα ξεφύγουμε από το πλάνο της ομάδας δίνοντας όλοι οι παίκτες την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε αυτά που ονειρευόμαστε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button