Μπάσκετ

Ανανέωσαν μέχρι το 2040 οι 13 ομάδες-μέτοχοι με την Euroleague, μέσα και η ΤΣΣΚΑ

Οι 13 ομάδες-μέτοχοι ανανέωσαν τη συνεργασία του με την Euroleague μέχρι και το 2040, με την ΤΣΣΚΑ να είναι ανάμεσα στους συλλόγους, εκεί που δεν βρίσκεται η Άλμπα Βερολίνου.

Nέο 15ετές συμβόλαιο για τις 13 ομάδες-μετόχους της Euroleague, που ήρθαν σε συμφωνία με τη Λίγκα και ανανέωσαν τη συνεργασία τους μέχρι και το 2040.

Φυσικά ανάμεσά τους είναι τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός, που επέκτειναν τη συνεργασία τους με την Euroleague.

Τη θέση της συνέχισε να διατηρεί η ΤΣΣΚΑ, με την ομάδα της Μόσχας παρά την απουσία της από τη διοργάνωση λόγω του πολέμου να είναι ακόμα ομάδα-μέτοχος της Euroleague.

Aντίθετα εκτός είναι η Άλμπα, με την ομάδα του Βερολίνου να μην συγκαταλέγεται στις ομάδες-μετόχους της Λίγκας.

Η υπάρχουσα συμφωνία έληγε στο τέλος της σεζόν 2025-26, με τις υπογραφές στο νέο συμβόλαιο να πέφτουν στο επόμενο κεντρικό συμβούλιο της ECA, που είναι προγραμματισμένο το διήμερο 17-18 Ιουνίου.

Αναλυτικά οι 13 ομάδες-μέτοχοι:

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός (Ελλάδα), Εφές, Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια (Ισπανία), Μακάμπι (Ισραήλ), Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία), Βιλερμπάν (Γαλλία), Μπάγερν (Γερμανία), Ζαλγκίρις (Λιθουανία), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button