Μπάσκετ

Ανακοινώθηκαν οι “εκλεκτοί” του Γιαννάκη για το Πράβετς

Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί αύριο (29/08) το μεσημέρι για το Πράβετς της Βουλγαρίας όπου θα πραγματοποιήσει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ομάδα μας θα προπονηθεί αύριο (29/08) το πρωί στο «Nick Galis Hall» και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το Πράβετς. Στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Στράτος Βουλγαρόπουλος (ισχίο), Διονύσης Τάταρης (γόνατο), Βαγγέλης Δημητρακάς (δικέφαλος) και Βαλάντης Κουρτίδης (ασθενής). Οι τρεις πρώτοι υποβάλλονται σε θεραπεία για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέβασε πυρετό και δεν πήρε μέρος στο σημερινό πρόγραμμα που περιελάμβανε δυο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα. Ο Βασίλης Χρηστίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης και προφυλάχθηκε το απόγευμα.

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία απαρτίζουν οι εξής παίκτες: Σπύρος Μούρτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Βασίλης Χρηστίδης, Δημήτρης Φλιώνης, Γιάννης Αθηναίου, Στέλιος Πουλιανίτης, Νίκος Δίπλαρος, Ζήσης Σαρικόπουλος, Brent Petway, DemetrisMorant, Henry French, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κωνσταντίνος-Μάριος Λαζάρου και Νίκος Στυλιανού.

“ΠΡΩΤΗ” ΓΙΑ PETWAY ΚΑΙ MORANT

Ο Brent Petway και ο Demetris Morant προπονήθηκαν σήμερα (28/08) για πρώτη φορά με τον ΑΡΗ μετά την άφιξη τους στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (26/08) το βράδυ. Οι δυο Αμερικανοί θα υποβληθούν στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις μετά την επιστροφή της ομάδας από το Πράβετς.

ΝΕΟΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Παναγιώτη Μπουτοβίνο που θα είναι είναι ο νέος φυσιοθεραπευτής της ομάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button