Απόψεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28/04/18 – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ήταν σαν χθες κι όμως πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια… Σαν χθες που από μια σπίθα άναψε μια φλόγα που έκαιγε στις καρδιές μια παρέας (φαινομενικά) «ετερόκλητης» σαραντάρηδων ΑΡΕΙΑΝΩΝ.

Μιας παρέας ΑΡΕΙΑΝΩΝ αποτελούμενης από διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες, που είχαν την πικρία, την απογοήτευση, την οργή για τις ανοιχτές πληγές του αγαπημένου τους συλλόγου, αλλά πάνω από όλα είχαν έναν κοινό στόχο, το ΙΔΙΟ ΟΝΕΙΡΟ…
Να δουν τον ΑΡΗ να σηκώνεται, να πατάει στα πόδια του, να ενώνει τον κόσμο του και να επιστρέφει πιο δυνατός και πιο ισχυρός. Και σίγουρα πιο… σοφός, έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, αυτά που έριξαν αλάτι στις πληγές του.
Φίλοι του Άρη από Σουρωτή, Κορδελιό, Ευκαρπία, κέντρο, Τριανδρία, Τούμπα, Πυλαία, Χαριλάου, Αγγελοχώρι, άνθρωποι από κάθε σημείο της «πόλης του θεού», αλλά και όλης της Ελλάδας…
ΑΡΕΙΑΝΟΙ που έβαλαν στην άκρη εκείνα που χωρίζουν, εκείνα που πονάνε και προσπάθησαν να κάνουν πράξη το όνειρο. Ιδιωτικός υπάλληλος, κτηνοτρόφος, έμπορος, δικηγόρος, πωλητής, επιχειρηματίας, τυπογράφος, αρχιτέκτονας-άνθρωποι κάθε επαγγέλματος… Κοινό τους σημείο ο ΑΡΗΣ. Το συνεκτικό στοιχείο αλλά και ζητούμενο όλων: ένα ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ για τον ΑΡΗ, για τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ.

Για να το υλοποιήσουμε, η «φιλοσοφία», η «συνταγή» απλή, αλλά ξεκάθαρη. Χωρίς… αστερίσκους ή ψιλά γράμματα: «Συμβάλλουμε ΟΛΟΙ (όσο δύναται ο καθένας) οικονομικά στη κοινή μας προσπάθεια, καταθέτουμε ΟΛΟΙ χρόνο, ιδέες, προσωπική εθελοντική εργασία, δεν αποσκοπούμε σε κανενός είδους προσωπική ωφέλεια».

Και εγένετο… YELLOW RADIO. Εθελοντικά, Ανιδιοτελώς, Συμμετοχικά.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια σκληρά, δύσκολα, επίπονα, με θυσίες απ’ όλους, με τις πικρίες πολύ περισσότερες από τις χαρές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χάθηκε το όνειρο, η ελπίδα, η αισιοδοξία, η μαχητικότητα για να παραμένει ζωντανό το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ της χώρας που θα απευθύνεται στους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ, κρατώντας την φλόγα ζωντανή και την προσμονή για να επιστρέψει ο σύλλογος στην κορυφή.

Σε αυτά τα χρόνια δεν έγιναν «εκπτώσεις» ή παραχωρήσεις σε θέματα ηθικής τάξης, αξιοπρέπειας, ανιδιοτελούς αγάπης προς τον σύλλογο. Λάθη έγιναν και θα γίνουν. Είναι ανθρώπινο, είναι λογικό. Σε καμιά περίπτωση δεν έγιναν με ιδιοτέλεια ή σκοπιμότητα, αλλά πάνω στο πάθος και την αγάπη για να μείνει ισχυρός αυτός ο μοναδικός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα μας, μέσα στην ίδια την οικογένεια του ΑΡΗ.

Πολλοί είχαν προεξοφλήσει την αποτυχία, κάποιοι μπορεί να παρακαλούσαν να έρθει κιόλας… Σημεία των καιρών!

Το «Yellow Radio» κρατήθηκε κόντρα στα προγνωστικά, «μπουσούλησε», τώρα πατάει πια στα πόδια του, κάνοντας βήματα προς τα μπροστά.

Αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του ραδιόφωνο (στα ερτζιανά από τις 06-05-2015 σε συνεργασία με το ράδιο Νάουσα και στα FM 92,8, αλλά και ως Web Radio, όπως πρωτοξεκίνησε) αφού η ύπαρξή του στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό, την αυτοδιάθεση, και τη συμμετοχικότητ, μια και διοικείται και ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο Φίλων Ραδιοφώνου-Φίλων YELLOW RADIO.

Καθημερινά, με πίστη, αφοσίωση και-το κυριότερο-ανιδιοτέλεια, στοχεύουμε να συμβάλλουμε στην ενημέρωση του Αρειανού λαού, διαμορφώνοντας ένα ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ μετερίζι στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο από το να είσαι οπαδός του ΑΡΗ. Και μάλιστα να είσαι μέλος μια ΕΝΩΜΕΝΗΣ οικογένειας, όπως αυτής του ΑΡΗ.
Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει Αθλητικές εκπομπές και Δελτία Ειδήσεων, αφιερώματα, Μουσικές Παραγωγές, Ενημερωτικές εκπομπές και Στοίχημα.

Στόχος μας παραμένει η ενεργοποίηση και συσπείρωση γύρω από το Yellow Radio».
Παράλληλα στο πλαίσιο της ευρύτερης ανάπτυξης του ραδιοφώνου, τώρα που η ομάδα ποδοσφαίρου επέστρεψε στην φυσική της θέση, το Yellow Radio απευθύνει ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε κάθε φίλο του ΑΡΗ να έρθει μαζί μας.

Να ενώσει τις δυνάμεις του με τους συντελεστές του, να μπει στο σωματείο και να συμμετέχει υλικά και ουσιαστικά στην διαμόρφωση της «επόμενης μέρας».

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ αυτή για να ενταχθεί στην «ομάδα» του ραδιοφώνου και να έχει λόγο, να παίρνει αποφάσεις και να συμμετέχει στην χάραξη της αναπτυξιακής του πορείας, ανάλογα πάντα με τις οικονομικές δυνάμεις του καθενός, είναι μέχρι τις 31 Μαΐου 2018.

ΤΟ «Yellow Radio» ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕΝΑ & ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ!
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ-ΑΠΕΥΘΥΝΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ YELLOW RADIO ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button